kad je aktivno mozda se nesto i navata
[HIDE-POSTS=10]http://gw25-134.jcsfiberlink.net[/HIDE-POSTS]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sota i sam znas da si dobio od mene taman toliko koliko si i ti meni dao !Ajd da se i ja nadovezem na vasu diskusiju ??? Cutim toliko dugo dok ne osjetim potrebu da dam svoj komentar zato je ova tema i otvorena
Nisam jos od nikog cuo da si ti Burmann nekom nesta dao za sve ovo vrijeme od kad sam ja na forumu??? naravno i ti. No to nije bitno , bitno je da imam hrpu saznanja mnogih clanova foruma da nonstop trazis SVE znaci bukvalno sve.
Ja sto sam ti dao manje vazno nisam zlopamtilo ili da ocekujem za uzvrat da mi se ljudi revansiraju to NIKAD ako sam nekom nesta dao , dao sam kraj price.
Bilo je Burmann samo cu jedan primjer da izdvojim dobio si od mene NETV Kljuc gledao si i ok ali.... kad je taj Kljuc istekao nisi se vise javljao ?? Ok i to je manje vazno jedna druga stvar je vaznija nije tako dugo proslo od kad je taj moj Kljuc koji sam ti dao prestao sa radom mislim na Nettv Plus javio si se ponovo jer si opet trazio od mene kanale i rekao imam Nettv Plus Kljuc al mi fale samo jos ti kanali koje sam ja ili slikao ili skrenio paznju na iste da rade ali.... nisi ponudio meni taj tvoj Nettv Plus Kljuc ??? Mada ja neovisim o Nettv Plus i odbijam ponude onih koji mi ih nude kazem doticnom daj nekom kom je potrebniji tako da nisam ni od tebe trazio ali sama cinjenica da si mi makar ponudio taj Nettv Kljuc rekla bi sve o tebi kakav si covjek da to naravno nisi uradio REKAO SI SVE O SEBI
Taman se situacija smiri pojavis se ti sa svojim slikama??? Dobijes kontra dokaz da ono sto ti slikas nije ni priblizno onom sto ja imam a da bi ti dokazao sta ja imam trebalo bi postova i postova za to sve jer je jako velik broj lista i ako bi ovog trenutka sad krenuo sa slikanjem neznam datum kad bi zavrsio????
Prije par dana si isto trazio od mene kanale sve Pm tvoje cuvam nebi da dokazujem ????
Shvati jednom da ces na osnovu tvog ponasanja uvijek dobiti kontru a kad bi ti silverplatinum slikao sta on tek sve ima nebi vise znao ni da pises a kamoli da slikas.
Pokusavam uvijek hvalivdzijama da dam do znanja da nisu glavni tako i tebi u ovom slucaju i ako gledas to sve sto si napisao kapa dole drago mi je za tebe ..... volio bi da mogu sad i ovdje da napisem da sam nekad nesta dobio od tebe ali nazalost nisam tj.
NIKO DA MI SE NIKAD ZA NISTA NE OSJECA DUZNIM NA OSNOVU OVOG OD MENE NAPISANOG TO MI NIJE BILA NAMJERA
Imao bi stosta da napisem al ok i ovo je dovoljno sam si izazvao ovu vrstu reakcije tvojim ponasanjem cini mi se da si krenuo stopalama ... privremena?????
Ovo nije kritika ili provokacija ovo je istina o tebi a ovo sve sam napisao da vise NIKAD OD MENE NISTA NE TRAZIS
Sota NIKAD NE LAZE
Pozdravljam
Ako prodjes kao ja - trajace ti celih dva dana (2) i brojem !Sota,moze li meni jedan kjuc,dao si Burmannu,pa mozda bi mogao i meni.Meni traba key,barem koji vazi 1 mesec.Pozdrav
Ako nedobijes ja cu ti dam veceras kad budem na kompu kao sto sam juce napisao jednom clanu nije problem a ako u medjuvremenu dobijes pusti samo Pm da znam da si dobioPozdrav svima iz kisovitog NS-a ! Dali bi neko bio ljubazan da mi posalje OSN sportske kanale i neke kvalitetne sportske kanale i liste koje duze rade ... Ako neko hoce da pomogne OK , ako ne u redu je ... Pozdrav i srecni praznici
Hvala pa da je trajalo i 1 sat ja bi se doticnom zahvalio za razliku od tebe e moj Burmann jos jedan dokaz vise o tebi ... jedan savjet saberi cinjenice kreni od pocetka i kazi sam sebi gdje grijesis ??? I dali ti je sve to potrebno ???Ako prodjes kao ja - trajace ti celih dva dana (2) i brojem !