Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja nisam postavio nettv nesto si pobrkao a ako me pamcenje sluzi do sad nisi ni skener znao da palis sad odjednom imas neke kanale interesantno vidi se da ti to neko daje ali sve to vremenom ce stati i posle opet kukanje pa i ne bio to nettv kao sto kazes a znam tacno sta je i zato sam siguran da to nisi ti nasao nemoj me svatiti pogresno ali trebalo bi malo da se smiris da se spustis na tlo
Nije to NetTV !ja nisam postavio nettv nesto si pobrkao
Ne razumem ovaj tvoj postupak, ali .....ja nisam postavio nettv nesto si pobrkao a ako me pamcenje sluzi do sad nisi ni skener znao da palis sad odjednom imas neke kanale interesantno vidi se da ti to neko daje ali sve to vremenom ce stati i posle opet kukanje pa i ne bio to nettv kao sto kazes a znam tacno sta je i zato sam siguran da to nisi ti nasao nemoj me svatiti pogresno ali trebalo bi malo da se smiris da se spustis na tlo
Covece, nikada nesto tako nisam radio !sad cu ti razjasnim koliko se secam ti si taj koji je menjao d3go za nettv nastavke ti si taj koji je prvi i zadnji put zeznuo d3go a ako vec imas sve onda bolje gledaj nemoj se praviti vazan da si nesto nasao kad si sve dobio a i taj koji ti daje mora da je udaren mokrom carapom po glavi posto zasigurno ti nisi u stanju da to pronadjes pozdrav
za sve ima dokaze i slike da si to radio bolje umukni ne ponizavan ja sebe jel ti si za mene jedno veliko NISTACovece, nikada nesto tako nisam radio !
Ti mora da imas nekih problema !
Ovim postupcima samo ponizavas sebe, jer ne govoris istinu !
Zalosno je sto takvi kao ti imaju VIP status !