Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poruka
139
vidim da puno dobrog toga imate, moze li sta kvalitetno na da posaljete u prvaten poruke

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
ja nisam postavio nettv nesto si pobrkao a ako me pamcenje sluzi do sad nisi ni skener znao da palis sad odjednom imas neke kanale interesantno vidi se da ti to neko daje ali sve to vremenom ce stati i posle opet kukanje pa i ne bio to nettv kao sto kazes a znam tacno sta je i zato sam siguran da to nisi ti nasao nemoj me svatiti pogresno ali trebalo bi malo da se smiris da se spustis na tlo

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
ja nisam postavio nettv nesto si pobrkao a ako me pamcenje sluzi do sad nisi ni skener znao da palis sad odjednom imas neke kanale interesantno vidi se da ti to neko daje ali sve to vremenom ce stati i posle opet kukanje pa i ne bio to nettv kao sto kazes a znam tacno sta je i zato sam siguran da to nisi ti nasao nemoj me svatiti pogresno ali trebalo bi malo da se smiris da se spustis na tlo
Ne razumem ovaj tvoj postupak, ali .....
Samo radi pojasnjenja ljudima, da kazem da sam korisnik SBB kablovske TV, D3GO-a, Klik Pinka i da imam satelitsku antenu sa motorom i dobrom c linijim ! Od lista imam skoro sve, nesto nadjem ili preskeniram a nesto i dobijem od dobrih ljudi koji ce se prepoznati ! Cak sam i od tebe nesto dobijao, i na tome ti se zahvalio ! Dosta toga sam naucio i spreman sam da to moje skromno znanje podelim sa onima kojima to treba ! Potvrdice ti i mnogi clanovi foruma da sam im pomogao i dao prilicno toga - sto se moglo dati ! Tako da ako i tebi nesto treba, slobodno pitaj ! Puno pozdrava !

Učlanjen(a)
12.01.2011
Poruka
1.514
sad cu ti razjasnim koliko se secam ti si taj koji je menjao d3go za nettv nastavke ti si taj koji je prvi i zadnji put zeznuo d3go a ako vec imas sve onda bolje gledaj nemoj se praviti vazan da si nesto nasao kad si sve dobio a i taj koji ti daje mora da je udaren mokrom carapom po glavi posto zasigurno ti nisi u stanju da to pronadjes pozdrav

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
sad cu ti razjasnim koliko se secam ti si taj koji je menjao d3go za nettv nastavke ti si taj koji je prvi i zadnji put zeznuo d3go a ako vec imas sve onda bolje gledaj nemoj se praviti vazan da si nesto nasao kad si sve dobio a i taj koji ti daje mora da je udaren mokrom carapom po glavi posto zasigurno ti nisi u stanju da to pronadjes pozdrav
Covece, nikada nesto tako nisam radio !
Ti mora da imas nekih problema !
Ovim postupcima samo ponizavas sebe, jer ne govoris istinu !
Zalosno je sto takvi kao ti imaju VIP status !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Nego, da te pitam - mozda ti je za cilj da me oteras sa ovog foruma - samo ne znam zasto !
Ako nisam pomogao - nisam ni odmogao !

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
I sa ovim vredjanjem pokazujes u stvari ko si !
A te dokaze pokazi, ako ih imas - nego bojim se da smaras ljude tim neistinama !

Natrag