Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Et ljudi upravo sad na osnovu ove prepirke covjek ima 2 Kljuca na 1 godinu Nettv Plusa koje mi je ponudio
citiram
mnogo si mi pomogao na pocetku
moj odgovor
Tebi hvala nema da brines ako nekad nesta zatreba javim se
to se zove i vise od druzenja
dotican ce se prepozna a ako Sota laze NIKAD necu vise posjetiti SF forum
doticnom hvala i nisam jednom tako odgovorio nego ..... neznam ni sam broja
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
ajmo ljudi glavu gore,spustite loptu malo,nema potrebe za tenzijama u ovolikim kolicinama,pa nisu liste sve u zivotu,jedino ako imate neki profit od toga,to je onda druga stvar,nije razlog da se svadjate,ko sta ima neka gleda,ko nema nikom nista,opustite se malo u zivotu,gledajte na neke vedrije teme...poz....

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
100 clanova sa SF imate poruku na Skype .... mislim ....

Pozdrav

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
Predlog:

Neka ostanu ove teme, neka se pise kako se pisalo i neka ih posecuje ko zeli.
Ali, da se otvori nova tema sto se tice Internet IPTV dela i da MOZE DA SE UDJE SAMO UZ POMOC POZIVNICE.
Da temu pokrenu boki71, zorro kao admini, da im se prikljuce Sota, D3n1S i ostali moderatori koji su ukljuceni u ovom delu. Oni neka imaju mogucnost da ubace po 5 ili max 10 clanova ukupno. od njih i samo njih zavisi koga bi ubacili jer po meni treba se postovati hijerarhija. Svi ostali da imaju mogucnost da ubace jednog clana u na primer mesec dana ili to vec kako se dogovorimo. tako ce sve biti transparentno, bice odabrani ljudi koji postuju pravila i koji nisu spameri, kopiraci itd (kao sto je mnogo registrovanih u ovoj temi samo da bi ono sto se objavi ovde kopiralo na druge forume). Da sam forum, tj mala grupa admini i moderatori ili cak i svi koji budu ukljuceni u tu temu imaju mogucnost da vide ko je kome dao pozivnicu i u slucaju nekog clana koji se ne pridrzava pravila sledi mu ban, a covek koji mu je dao pozivnicu dobije opomenu i posle druge opomene i on dobije ban, tj ostaje na forumu ali izlaze iz teme te.

Moje je misljenje da bi to forumu mnogo pomoglo, jer nista se ne bi gubilo. Bila bi tema ona stara internet iptv koja bi ostala i gde bi ostali svi spameri, kopiraci itd..u ovoj pitanja i komentari bi se kacile slike, raspravljalo se i tu bi isto ulazio svako registrovan. A ova novootvorena o kojoj ja kazem gde bi se ulazilo sa pozivnicom bi bila uredjena i imala bi mnogo, mnogo prednosti jer ne bi mogao "bilo ko"="niko" da pise.

Voleo bih da se razmisli o ovome, da glavni ljudi na forumu razmotre ovaj moj predlog i u komentarima ispod potvrde da bi hteli ovako nesto ili ne. A Zorro ce vec ako se prihvati, siguran sam lako srediti to za pozivnice i ostalo.
Pozz

Učlanjen(a)
11.11.2012
Poruka
2.164
che g to bi bilo uredu da pola vipova nije po sistemu copy paste
AKo pazljivo procitas, ja VIP clanove nisam spomenuo. Sa moderatorima sam zavrsio, urednike takodje nisam spomenuo jer mislim da je D3n!s bio jedini urednik za ovu temu ali je on preimenovan u Moderatora. Zna se jako dobro ko koliko zna, zna se ko kopira, ko ima znanje...itd.
To bi bila ozbiljna tema, imala bi neka posebna pravila (npr ono sto nalazi google pregledac da se ne objavljuje...itd) tako bi se izbleglo mnogo toga. AKo se prihvati predlog, imam ideja za pravila kako bi tema napredovala.
Od sebe polazim, ja sam vip zbog sportskog dela foruma, ko me poznaje zna koliko ja poznajem sport. tako da ovaj predlog dajem zbog ljudi koji zele da posecuju kultrunu temu sa normalnim ljudima. Ko je ovde duze, vreme (vise od godinu dana) i sam zna koliko je ljudi otislo, a nekoliko je meni clanova reklo "ma sta cu tamo se samo svadjaju, nista lepo". pa dajte da to promenimo onda, da napredujemo, da ova tema bude na nivou kao sto je bila dok se nisam ni registrovao na ovaj forum.

Admini, moderatori koji provode najvise vremena poznaju clanove, znaju ko je kakav, pa nek oni odluce koga zele da ubace a koga ne. I nigde ne stoji pravilo da VIP clan mora biti u toj temi. Duznost VIP clanova je da postuju forum, da se ponasaju primereno i to je sve. Mogao sam ovaj predlog da dam u stuff delu, ali hteo sam da se izjasne i clanovi jer ipak ovaj forum je zbog vas, tj nas.
Pozz

Natrag