Predlog:
Neka ostanu ove teme, neka se pise kako se pisalo i neka ih posecuje ko zeli.
Ali, da se otvori nova tema sto se tice Internet IPTV dela i da MOZE DA SE UDJE SAMO UZ POMOC POZIVNICE.
Da temu pokrenu boki71, zorro kao admini, da im se prikljuce Sota, D3n1S i ostali moderatori koji su ukljuceni u ovom delu. Oni neka imaju mogucnost da ubace po 5 ili max 10 clanova ukupno. od njih i samo njih zavisi koga bi ubacili jer po meni treba se postovati hijerarhija. Svi ostali da imaju mogucnost da ubace jednog clana u na primer mesec dana ili to vec kako se dogovorimo. tako ce sve biti transparentno, bice odabrani ljudi koji postuju pravila i koji nisu spameri, kopiraci itd (kao sto je mnogo registrovanih u ovoj temi samo da bi ono sto se objavi ovde kopiralo na druge forume). Da sam forum, tj mala grupa admini i moderatori ili cak i svi koji budu ukljuceni u tu temu imaju mogucnost da vide ko je kome dao pozivnicu i u slucaju nekog clana koji se ne pridrzava pravila sledi mu ban, a covek koji mu je dao pozivnicu dobije opomenu i posle druge opomene i on dobije ban, tj ostaje na forumu ali izlaze iz teme te.
Moje je misljenje da bi to forumu mnogo pomoglo, jer nista se ne bi gubilo. Bila bi tema ona stara internet iptv koja bi ostala i gde bi ostali svi spameri, kopiraci itd..u ovoj pitanja i komentari bi se kacile slike, raspravljalo se i tu bi isto ulazio svako registrovan. A ova novootvorena o kojoj ja kazem gde bi se ulazilo sa pozivnicom bi bila uredjena i imala bi mnogo, mnogo prednosti jer ne bi mogao "bilo ko"="niko" da pise.
Voleo bih da se razmisli o ovome, da glavni ljudi na forumu razmotre ovaj moj predlog i u komentarima ispod potvrde da bi hteli ovako nesto ili ne. A Zorro ce vec ako se prihvati, siguran sam lako srediti to za pozivnice i ostalo.
Pozz