@boki71
I svim clanovima SF foruma
Liste koje se objave javno dal su strane ili domace nisu gledljive svi smo svjedoci a i sam jer koju god sam probao nema sanse da se gledaju kanali.
Druga stvar objavljivaju se da kazem liste ili streamovi domace uzimam u prvi plan ....ne traju ni 24 sata ja tako nesta nebi ni stavljao na forum e sad dal to isto potice od mene ili mi je dato da stavim radi bilo cega promo itd.... i tog smo svjedoci velika vecina clanova foruma.
Moje misljenje svi vi koji imate kvalitetne kanale da ponudite napisite jednostavno imam domacu kvalitetnu listu prvih 3-5 koji se jave na Pm dobijaju ili ako vec neko od vas ima nekog svog dugogodisnjeg peijatelja taj ce i sam tom ili tim ljudima to isto na drug nacin proslijediti kao i sam sto radim a ne isticem se javno na forumu.
Naznaciti u ovom svemu Ime provajdera liste koju zelite podjeliti NE pije vodu jer ima onih koji ce na osnovu tog skenirat kanale i na taj nacin objaviti javno i opet nismo nista postigli.... jednostavno drzite imena provajdera u anonimnosti jer ima i onih drugih koji pomno prate zbivanja na forumu itd...
Sto se tice stranih kanala na isti nacin uz naznaku imam SKY ENGLESKE kanale ili Italy tj. Zna se koji su kanali najvise trazeni na forumu te iste na taj nacin ponuditi i poslati onima koji se jave da su im potrebni u zavisnosti doticnog davaoca na koliko clanova je spreman podjeliti iste.
Naravno da ce biti komentara forum je za druzenje i pomaganje jedni drugima i koja je svrha foruma ako se izdvajaju samo pojedinci itd... ali to je po meni nekako jedini siguran nacin sacuvati liste slanjem na Skype .. Pm ... email i slicno.
Svako od vas odlucuje sam kom ce i sta pokloniti dal dotican clan ima 5 ili 5005 postova odlucujete sami.
Liste koje smatrate da su manje vazne a sami ste ih pronasli ili su Copy/Paste naci ce uvijek slobodno mjesto za javno objavljivanjena forumu.
Dodajem svi koji od vas traze pojedinacan kanal dal filmski ili sportski itd... odluka doticnih clanova koji zele da taj isti podijele sa doticnim koji trazi taj kanal ostaje ista nebitno dal clan ima 5 ili 5005 postova.
Ja od davnih dana dobro i korisno NE stavljam javno na forum sto se moze i da vidi u album temi kako domace tako i strane liste rade bez problema na duze staze mada sto se mene samog tice nije mi potrebna ni jedna jedina lista kako domaca tako i strana.
Sve sto je od mene napisano ne mora biti nikakav prijedlog nego samo razmislite dal ce mozda biti svima vama od koristi.
Hvala svima
Pozdrav