Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
@boki71
Pa pazi, ja (a ima i još ljudi na forumu) liste sa user/pass postavljam na drugi način. Zbog čega tako radim? Ne moram celu listu ubacivati, već jednim linkom svako ko hoće može doći do liste. Zatim, tako dolazimo do najsvežije liste - može biti da je neki kanal izbačen, a drugi ubačen. I najbitnije za pojedince - tako je izbegnuta zabrana objavljivanja xxx kanala. Nisam povredio pravila foruma o neobjavljivanju dotičnih kanala, a šta ima u listi - pojma nemam.:mig:

Treći način jeste možda najbolji, a ko se snađe sa njim - snađe.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Slazem se sa svima i uvazavam svacije misljenje, ali najbolje je na pp jer jedino liste koje sam
dobio traju i ne trzaju u udarnim vecernjim terminima ovo ostalo je kratkog daha ali vrijedi. Kad vec razgovaramo
o postavljanju ja sam za listu u jednom komadu sa serverom, lakse je ubaciti u android box ili smart tv ili
kako jedan clan kaze lista se azurira kada neki novi kanal dode. Inace podrzavam trud svih clanova koji doprinose
ovoj temi i odricu se slobodnog vremena za sve nas... pozz svima :).

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Pozz svim članovima koji rade na ovoj temi(bez njih bi bili kao guske u magli).Ja sam za to da se liste daju samo na pp(po mogučnosti usser i pass,IP) , msm da bi tako liste duže trajale.Liste bi trebali dobivati oni članovi koji imaju više postova,koji su aktivni itd.Ne davati ih onima koji dalje šalju po drugim forumima.Dragi urednici to svi znate bolje nego ja koji sam dao svoje skromno mišljenje-Pozz svima

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.729
@boki71
I svim clanovima SF foruma

Liste koje se objave javno dal su strane ili domace nisu gledljive svi smo svjedoci a i sam jer koju god sam probao nema sanse da se gledaju kanali.

Druga stvar objavljivaju se da kazem liste ili streamovi domace uzimam u prvi plan ....ne traju ni 24 sata ja tako nesta nebi ni stavljao na forum e sad dal to isto potice od mene ili mi je dato da stavim radi bilo cega promo itd.... i tog smo svjedoci velika vecina clanova foruma.

Moje misljenje svi vi koji imate kvalitetne kanale da ponudite napisite jednostavno imam domacu kvalitetnu listu prvih 3-5 koji se jave na Pm dobijaju ili ako vec neko od vas ima nekog svog dugogodisnjeg peijatelja taj ce i sam tom ili tim ljudima to isto na drug nacin proslijediti kao i sam sto radim a ne isticem se javno na forumu.

Naznaciti u ovom svemu Ime provajdera liste koju zelite podjeliti NE pije vodu jer ima onih koji ce na osnovu tog skenirat kanale i na taj nacin objaviti javno i opet nismo nista postigli.... jednostavno drzite imena provajdera u anonimnosti jer ima i onih drugih koji pomno prate zbivanja na forumu itd...

Sto se tice stranih kanala na isti nacin uz naznaku imam SKY ENGLESKE kanale ili Italy tj. Zna se koji su kanali najvise trazeni na forumu te iste na taj nacin ponuditi i poslati onima koji se jave da su im potrebni u zavisnosti doticnog davaoca na koliko clanova je spreman podjeliti iste.

Naravno da ce biti komentara forum je za druzenje i pomaganje jedni drugima i koja je svrha foruma ako se izdvajaju samo pojedinci itd... ali to je po meni nekako jedini siguran nacin sacuvati liste slanjem na Skype .. Pm ... email i slicno.

Svako od vas odlucuje sam kom ce i sta pokloniti dal dotican clan ima 5 ili 5005 postova odlucujete sami.

Liste koje smatrate da su manje vazne a sami ste ih pronasli ili su Copy/Paste naci ce uvijek slobodno mjesto za javno objavljivanjena forumu.

Dodajem svi koji od vas traze pojedinacan kanal dal filmski ili sportski itd... odluka doticnih clanova koji zele da taj isti podijele sa doticnim koji trazi taj kanal ostaje ista nebitno dal clan ima 5 ili 5005 postova.

Ja od davnih dana dobro i korisno NE stavljam javno na forum sto se moze i da vidi u album temi kako domace tako i strane liste rade bez problema na duze staze mada sto se mene samog tice nije mi potrebna ni jedna jedina lista kako domaca tako i strana.

Sve sto je od mene napisano ne mora biti nikakav prijedlog nego samo razmislite dal ce mozda biti svima vama od koristi.

Hvala svima

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
Pozz svim članovima koji rade na ovoj temi(bez njih bi bili kao guske u magli).Ja sam za to da se liste daju samo na pp(po mogučnosti usser i pass,IP) , msm da bi tako liste duže trajale.Liste bi trebali dobivati oni članovi koji imaju više postova,koji su aktivni itd.Ne davati ih onima koji dalje šalju po drugim forumima.Dragi urednici to svi znate bolje nego ja koji sam dao svoje skromno mišljenje-Pozz svima
to se tako I radi ovdje I sve sto se objavi javno ili u hide 100 manje vise su liste koje su nebitne a ono sto valja I traje se djeli se drugacijim putem .a da bi forum opstao I da bi se druzili tu tamo izbacimo nesto

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
jedna lista jedan korisnik i opet svejedno ima nas 5 tu listu i ko baš zaklinac podjelimo istu. Ja sam više za vip dio sa bazom korisnika tako da se zna tko što ima da smanjimo mogućnost pucanja iste. Znači određeni ljudi koji znaju i imaju bi dodjeljivali liste i vodili evidenciju. Svi koji dodjeljuju bi upisivali u jednu bazu koja lista je dodijeljena i kome.E da pozdrav iz Makarske!:D

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.729
Zaboravio da napisem svi mi koji dajemo svoj komentar i koji smo aktivni na forumu sto se tice ove teme i Internet radio i televizija i njima slicne itd... svjedoci smo koliko ce nas da se izjasni po bokijevom prijedlogu sta zelim da kazem?? Tice se onih clanova koji su clanovi foruma primjera radi od sta znam 01.01.2010 ili cak stariji sa po 1-10 postova itd... koliko im je stalo da daju svoje misljenje nadam se da me svi razumijete sta zelim da kazem??

Pozdrav

Natrag