ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
Pa nali imas ova seljeska lista iz Vraza mozes svobodno da ja stavis(i bez ovo nemas internet da gledas takvi listi) , ako te mrzi toliko sad ce pozovem Taaut da ti ja stavi ovde profesionalno sa logotipa i EPG.xexexexexe
samo ides po forumu i pricas u prazno........nikakva vajda od tebe ,nijedan korisni post...
netreba meni liste ali zato ima korisnika kojima mozda treba......a logo i epg.......to kreiram za 3 sekunde od svake liste ...za to se pobrinuo losmij.....oces da ti vuce online sa sF servera par hiljada loga i nas EPG ,ili hoces da vuce EPG sa sF servera a loga iz racunara.....kako ti je volja.....
ili oces sam da kreiras sopstvena loga i epg.......nekom novom skriptom.....
mozes i klikom misa da kreiras dump i gledas iz vlc.....nekom pa drugom skriptom......
ili pak sam da kreiras slikovni epg.....
i gledas u Kodi.....
........sa jos ne objavljenim MQ6 skinom....
Preradjeni PVR,Dinamicki EPG,Dinamicki PVR,Dinamicke Grupe,Dinamicki NowNext PVR......i jos mnogo toga......
Prerada by Poverenje.....
[raw]<iframe class="imgur-album" width="100%" height="550" frameborder="0" src="//imgur.com/a/mF2B2/embed"></iframe>[/raw]
kao sto vidis meni to netreba...........
ali bi drugima koristilo verovatno da postavis neku dobru listu a ne samo da ides i zvocas po forumu.....