Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
Čemu ova tema sad, jel neka lista pukla il će puknuti:). Ne bih ja tu ništa dirao, sve funkcioniše, listi nije nikad više bilo. Oni kojima je želja da se eksponiraju ili namjerno uništavaju liste će to i dalje raditi. Ako nekom želiš pomoći zna se kako se to radi, svaka čast svima koji to rade - prepoznaće se i sami.

Učlanjen(a)
27.07.2015
Poruka
3
jedna lista jedan korisnik i opet svejedno ima nas 5 tu listu i ko baš zaklinac podjelimo istu. Ja sam više za vip dio sa bazom korisnika tako da se zna tko što ima da smanjimo mogućnost pucanja iste. Znači određeni ljudi koji znaju i imaju bi dodjeljivali liste i vodili evidenciju. Svi koji dodjeljuju bi upisivali u jednu bazu koja lista je dodijeljena i kome.E da pozdrav iz Makarske!:D
A sta si ti dosada dao,koju listu nijednu....

Ma st a dajete sve ruske i arapske,sad cu sve liste staviti na javno i nettv plus i sbb i sve koje sam ovde sakupio...

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Kao sto sam milion puta govorio, jos jednom cu reci. Javno objavljivanje nema nikakvog smisla niti svrhe. Ko zeli iskreno da pomogne, bez ikakvih "Hvala" dugmadi, taj ce pomoci putem PP-a, javno postavljanje domacih kvalitetnih lista nije iskreno niti s najboljim namerama. Svi znaju da ono sto se javno objavi stane u toku dana, ko onda ima koristi sa foruma od tih lista?

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Za krsenje pravila se zna sta sleduje, tako da na vama je da vidite da li cete postaviti nesto sto nije u skladu sa pravilima!

Sto se tice predloga, tesko je udovoljiti svima. Nije lose ovo sa server i username, ali opet ce to otici javno, jer oni koji nemaju sta da gledaju i ne znaju da koriste takve informacije, i ne postavljaju javno liste. Oni koji znaju su problem. Naravno to ove sto ne znaju, ne abolira sto nisu ulozili malo truda da nauce. Jednostavno resenje u kome bi svi clanovi ostali ravnopravni ne postoji. Sada je trenutno mrtva sezona, ali mislim da ce malo drukcije biti od Septembra. Nisu resenje ni zatvoreni krugovi jer vidim da i odatle curi na sve strane... Resenje koje bi imalo uspeha je jedino ono sto i za sada radi, privatno deljenje i pracenje posle gde sta procuri, i naravno zatvaranje rupa :D Za taj nacin deljenja ne treba nista menjati, jer to vec funkcionise tako :) Drugo resenje je server na kome bi se restreamovalo samo za clanove SF koji bi bio dobro zasticen, sto znaci pisi propalo :D
Slazem se da je javno objavljivanje samo rasipanje, i bespotrebno unistavanje, jer niko nema koristi od toga. Ok potraju neki rusi ili nesto, ali to ne gleda bas puno ljudi..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Znaci, moram da primetim !
Jel to krece kanonada, kada tata kaze ?! ;)
Po ko zna koji put !
Zao mi samo ovih, sto ne citaju izmedju redova, a trude se nesto da shvate ! :mig:

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.11.2012
Poruka
1.373
PREDLOG

Predlazem da umesto ankete "Koji plejer koristite za gledanje TV kanalas" stoji spisak ljudi koji su nekog presli, objavili neku listu datu u poverenju, ili na bilo koji nacin ugrozili rad ove teme
Tako bi ostali clanovi bili upuceni kome ne treba verovati
Naravno spisak bi azurirala administracija uz proveru dokaza da je taj neko zasluzio da se nadje na "zidu srama"

Natrag