Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
U sustini se ja slazem sa tobom oko ogromne vecine sto si napisao, sem jedne stvari a to je da negde mora da postoji izvor url-a. Jedini pravi izvor je sa feeda sve drugo gde se vidi LOGO JE RESTRIM,na bilo kom serveru u bilo kom obliku da je taj url ovo ti kazem iz iskustva. Problem je u naplati i ogromnoj ljubomori, ako ne naplacujes super si ortak ako zelis da unovcis trud,znanje ulozenu tehniku odmah od pojedinaca idu neosnovani napadi....i na kraju 99% je restrimovanje, bar ovih linkova koji su na forumima, da nema tih restrima tesko bi se gledalo ista free.Razlog zbog koga su meni odbojni restreameri, su namerno gasenje listi pred sezonu, maskismalno iskorsitavnja servera, zbog cega je puklo dosta dobrih servera koje su drugi gledali dugo pre toga, i realno njihovo ponasanje, medjusobno optuzivanje i slicno.
Recimo neko ima neki udpxy status i gleda ga godinu dana gledajuci samo po jedan kanal, restreamer dodje do istoga, i krene da vuce 10-15 kanala i naravno vlasnik primeti, i blokira sve adrese ili promeni nacin streamovanja ili ubaci zastitu.
A evo i primera kada se medjusobno prepucavaju:
Ovako se prepucavaju kada vise njih hoce da vuku kanale sa istog servera.
I za one koji ne znaju, ovo je dosta cesto razlog zbog cega pucaju liste...
Takodje, dosta cesto te rasprave se prenesu ovde, i okrivljuju se drugi za te probleme. Realno ako sam gledao listu godinu dana, i neko krene da je crpi, a ja da ne mogu vise da gledam, a neko ce zaradjivati na tome, ne moze mi biti pravo. Takodje, kao sto rece Dppaki, vrlo cesto ratuju medjusobno, objavlivanjem listi konkurencije.
Sto se mene tice, ako neko uzme sa satelita kanale, i ne kvari na taj nacin drugima nista, meni ne smeta bilo da zaradjuje od toga ili ne. Smeta mi samo kada neko gasenjem listi, i radi sebicnih interesa, pokusava da vam proda ono sto sto ste vec gledali, a vise ne mozete, jer taj neko nema meru, pa umesto da vuce 1-2 kanala, zauzme ceo upload servera....
Znaci, da rezimiramo - restreamer koji uzima lovu, nije isto sto i restreamer koji daje free !
apsolutno si u pravu....samo se setim skeniranja nekada T-2 pre dva, tri godina nazad....tad lako je bilo to pronaci.....danas vec moras imati sretu da potrefis.....Ja kada sam krenuo da se zanimam sa trazenjem kanala, moglo se naci sa par sati skeniranja sve zivo, sada to nije slucaj, tako da je bilo sta da se gleda. Ja iskreno krivim restreamere za pucanje dobrih servera. Naravno da i zvancini operateri dobijaju linkove od drugih operatera, sam source je uvek na satelitu, bilo za kablovsku i analognu i digitalnu. E sada ima manjih operatera, koji preuzmu digitalni signal koji ide preko ip streaminga, pa ga redistribuira.
Uglavnom 5 ip adresa koje vuku po jedan kanal nisu sumnjive operaterima, ali jedna ip koja vuce 10 jeste sumnjiva... I to dosta nas je kostalo besplatnog gledanja Slazem se, sada da restreamera nema, retko ko bi gledao nesto, ali da ih uopste nije bilo, bilo bi mnogo toga da se gleda
Moje misljenje je jedno, pravila foruma su drugo. Nije bitno da li se meni neko svidja kao covek ili ne, pravila su jednaka za sve, bio on moj prijatelj ili neZnaci, da rezimiramo - restreamer koji uzima lovu, nije isto sto i restreamer koji daje free !