Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Ja mogu promijeniti ime u TV Viet - The Best IPTV ako mi luc luc pošalje CBS i kino tv...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.738
Laganica ... dodajem na sve sto je napisano.

Ako vam je Luc dao Free da gledate bez obzira kojim povodom dal on testira nesta ili vec treba svako da mu kaze hvala ili poljubi pa ostavi jer... poklonjenom konju se ne gleda u zube.

Druga stvar je ta dal se promo tj. Test liste stavljaju javno dal imaju user i pass ili se iste djele putem Pm, Skype itd.... odkle onima koji su najglasniji znanje i saznanje od koga su tj. Ko se na taj nacin promolise dal restreamer tj. neko od provajdera ili vec ko ??? Znaci nemate pojma iskreno receno .... cija je lista dal je ilegalna ili legalna.

Zasigurno na forumu ima ljudi koji puste listu da bi na taj nacin privukli na sebe paznju.

Zasigurno ima i onih koji su kupili listu i podjelili istu sa nekim svojim prijateljem sa foruma i u iznimnim slucajevima ta ista lista dobila noge i prosirila se na vas par clanova sa foruma.

Ima vas dosta sto svakodnevno trazite neki od kanala tj. Lista prvenstveno izdvajam domace dal sportskih, naucnih filmskih itd... tad se ne pita nikog dal je legalno ili ilegalno????
Zato budite skromni jedni prema drugima i postujte jedni druge jer.... ako cemo trazit dlaku u jajetu za u buduce pojedinci kad trazite kanal ili listu naznacite koju zelite ilegalnu ili legalnu..... odgovor i sami znate koji ce da bude.

Vazi i za sve ostale liste mislim na strane liste i kanale

Ima ljudi na forumu koji su razbili nekog od provajdera i tu istu listu sa vama podjelili pa eto ni to nije legalno itd...

Legalan je Total Tv, Sbb D3go i provajderi njima slicni vama i vise nego poznato ko je legalan a ko ne i na osnovu tog plati pa gledaj i nema problem niko od vas u razjasnjavanju problema ko je legalan a ko ne

Polazim uvijek od sebe i jos jednom naglasavam oko 5g sam gledao Laptop/Tv iskljucivo domace kanale i liste sa ovog foruma nikad nikog nisam pitao dal je lista legalna ili ilegalna tj. Promo ili Test lista.

Nepotrebno komentarisat ovaj moj Post i hvala svima na razumijevanju

Pozdravljami zelim svima ugodan boravak na SF Forumu

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Ima ljudi na forumu koji su razbili nekog od provajdera i tu istu listu sa vama podjelili pa eto ni to nije legalno itd...
Nažalost ja takvih lista nisam nikad imao...

Ja prvi priznajem da sam ja dosta tražio i lista i kanala.. Pa sigurno si i ti tako počeo....

Pokušao sam i sam nešto naći, ali nisam imao uspjeha.. Volio bih i ja doći do bezbroj user/pass lista, udp lista i sličnih, ali zato treba i vremena, kojeg ja trenutno nemam.. Ono što imam vremena pogledam nešto na tim listama.. Nisam jedan od skupljača lista a da ništa od toga ni ne pogledam..Zato zahvaljujem svima koji su mi nesebično pomogli.. nadam se da ću im i ja uskoro uzvratiti istom mjerom barem na neki način...

Natrag