Zašto ne bi bilo?Cini mi se da nikada nije bilo vise listi u ponudi nego sada e da bude tako i od septembra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zašto ne bi bilo?Cini mi se da nikada nije bilo vise listi u ponudi nego sada e da bude tako i od septembra
obicno kad je nesto zanimljivo bude tada nedostupno jer ovi koji prodaju liste tada traze neku zaradu, dok je leto nema nekog interesovanja, bar je tako bilo do sadaZašto ne bi bilo?
Mislim da gresis sto se tice listi najlakse je konkurenciju ubijati objavljivanjem njihovih listi ali nema veze to, drugo mi nije jesno.Danima koristite termin restrim sta to znaci?? Ja sam privatno za par drugara stavio 10-tak kanala sa satelita po toj logici i ja sam restrimer najverovatnije...Nije vazno sta sam koristio od tehnike... E sad Sota pominje legalne???? legalno je znaci sve sto je pod drzavnom kontrolom, total,sbb,polaris,nettv ok, ja sam svojim ocima video da su doticni koristili cs, pa sta je onda sa svim ostalima a ima ih na desetine dali su i svi ostali restrimeri... ovo sam sve napisao jer je izraz restrimer ovde postavljan vrlo pezurativno u vrlo negativnom kontekstu...nedaju ti liste oni koji prodavaju njima nije u interesu ,da gledas free ,jer to su jadnici koji su iste ,uzeli ili restrimuju ,od nekog treceg