Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
nego jeli još radi onaj jadni iskon:
Kod:
http://83.139.104.xxx
?

totalno sam zaostao sa novostima i slično...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Realno, ja gledam kad su utakmice, samo tad. Tako su mi mogucnosti ogranicene da moram da gledam samo na racunaru a mene mrzi da gledam nesto sto bas ne moram. Samo za utakmice imam zivaca da blenem u monitor. Kad nabavim nesto da mogu gledati na TV onda cu verovatno i gledati. Sad je samo lepo da znas da imas neku listu, kanal, ako ti zatreba.

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
@Greskac
Ako imaš ove kanale koje tražim, molim te pošalji ja ću ti ih čuvati dok ne nabaviš tv.. ;)

što se tiče gledanja iptv i ostalih video sadržaja, ja ne mogu ništa gledati preko monitora, jedva odgledam neki clip preko YouTube... gledam isključivo preko tva, sad sam nabavio novi Samsung pa pratim preko siptva.. odlična je aplikacija ima i epg za većinu ex-yu kanala.. prije sam pratio preko nstreammoda..

većinom pratim sportske prijenose, a ukućani ove serijsko-filmske kanale, meni osobno ne trebaju jer to skinem i pratim preko plexa...

a ponekad i izlistam sve kanale kad baš nemam ništa gledati..

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Imam jedno pitanje, da li itko ovdje uopće gleda iptv? Ja samo imam potrebu da imam aktivne linkove, tu i tamo provjerim da li rade. Zanima me sad, kako vi?
evo meni je trenutno u putu iptv box ,pa ce se gledat ,ne ja naravno ali zato ce roditelji to pratit a ja samo dodavat kanale hehe nek barem imaju sta pogledat u starim danima :D

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Sta da ja kazem ??? Ja sam gledao pune 4 godine Laptop/Tv/ ... druga godina kako gledam Total Tv / Satelit i prezadovoljan ... cerki sam napravio preko Samsung Tv to sve tako da ona u svojoj sobi gleda ali iskljucivo domace kanale nebitno koje vrste su streamovi tj. Liste ..... tako da ostale liste njoj nisam ni stavljao za upotrebu

Pozdrav

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Imam jedno pitanje, da li itko ovdje uopće gleda iptv? Ja samo imam potrebu da imam aktivne linkove, tu i tamo provjerim da li rade. Zanima me sad, kako vi?
dobro si rekao....mislim da vecina nas gleda to samo u 10%.....barem ja....fudbal u glavnom kad su lige, posebno bayernove utakmice.....sve drugo manje vise stoji neiskorisceno.....:beee:

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Sta da ja kazem ??? Ja sam gledao pune 4 godine Laptop/Tv/ ... druga godina kako gledam Total Tv / Satelit i prezadovoljan ... cerki sam napravio preko Samsung Tv to sve tako da ona u svojoj sobi gleda ali iskljucivo domace kanale nebitno koje vrste su streamovi tj. Liste ..... tako da ostale liste njoj nisam ni stavljao za upotrebu

Pozdrav

Preko Smart IPTVa ili nstreammoda? Ovaj prvi je puno bolji, može i epg.. Stvarno je odličan, šteta što ne ide na starije serije Samsunga..

Natrag