Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
evo meni je trenutno u putu iptv box ,pa ce se gledat ,ne ja naravno ali zato ce roditelji to pratit a ja samo dodavat kanale hehe nek barem imaju sta pogledat u starim danimaImam jedno pitanje, da li itko ovdje uopće gleda iptv? Ja samo imam potrebu da imam aktivne linkove, tu i tamo provjerim da li rade. Zanima me sad, kako vi?
A mi koji nemamo mag resivere da provaljujemo ili?Da ne bude da nedam nista, tko god ima mag resiver i zeli da gleda tvviet na istom, neka mi se javi. LP
dobro si rekao....mislim da vecina nas gleda to samo u 10%.....barem ja....fudbal u glavnom kad su lige, posebno bayernove utakmice.....sve drugo manje vise stoji neiskorisceno.....Imam jedno pitanje, da li itko ovdje uopće gleda iptv? Ja samo imam potrebu da imam aktivne linkove, tu i tamo provjerim da li rade. Zanima me sad, kako vi?
Sta da ja kazem ??? Ja sam gledao pune 4 godine Laptop/Tv/ ... druga godina kako gledam Total Tv / Satelit i prezadovoljan ... cerki sam napravio preko Samsung Tv to sve tako da ona u svojoj sobi gleda ali iskljucivo domace kanale nebitno koje vrste su streamovi tj. Liste ..... tako da ostale liste njoj nisam ni stavljao za upotrebu
Pozdrav