Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Liste restreamera ni ne gledam zato treba imati liste do kojih oni nikad nece doci i posjedovat iste .. ok nije svako te srece nazalost i dodajem do nedavno nisam probavao na kompu sta radi a sta ne tj jake 3 nedelje kad sam se malo pozabavio listama moj zakljucak sve radi kao i ranije nista nije Down to je dokaz kvalitete.

Liste koje sam cerki stavio na Samsung Tv od svih cerka gleda jednu listu koja je prva po redu rj nema momentalno potrebe pokrecat ostale ali nek se nadje jer... jedna se razlikuje od druge ... druga od trece itd... sve u svemu milina

Nebi diskutovao o listama koje sam podario nekim clanovima ovog naseg foruma
:mig:

Pozdrav

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.02.2015
Poruka
315
Svi gledate kanale sa 18+ a niko nesme da ih spomene i posle bunga bunga opa ili desanka sakic pune ruke posla:D zavisi kako ko

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Liste restreamerani ne gledam zato treba imati liste do kojih oni nikad nece doci i posjedovat iste .. ok nije svako te srece nazalost i dodajem do nedavno nisam probavao na kompu sta radi a sta ne tj jake 3 nedelje kad sam se malo pozabavio listama moj zakljucak sve radi kao i ranije nista nije Down to je dokaz kvalitete.:mig:

Pozdrav
A onima koji ne mogu doći do takvih lista, njima ne preostaje ništa drugo osim restreamera nažalost....

Ti sigurno imaš CBS, Kino Tv u nekoliko listi, i to u HD verzijama... ;)

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
A onima koji ne mogu doći do takvih lista, njima ne preostaje ništa drugo osim restreamera nažalost....

Ti sigurno imaš CBS, Kino Tv u nekoliko listi, i to u HD verzijama... ;)
Uvijek je bio problem i taj isti ce da bude non stop prisutan sto se tice liste ili lista dam ti jedan stream dao sam ti ostalih 100 rijetko kad je drugacije mada ima i takvih slucajeva itd... e sad to nije stvar sebicnosti mada to mnogi nikad nece shvatit.

Pozdrav

Natrag