dobro si rekao....mislim da vecina nas gleda to samo u 10%.....barem ja....fudbal u glavnom kad su lige, posebno bayernove utakmice.....sve drugo manje vise stoji neiskorisceno.....
Šalji, ja ću ti čuvati.. CBS, Kino tv i slično..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dobro si rekao....mislim da vecina nas gleda to samo u 10%.....barem ja....fudbal u glavnom kad su lige, posebno bayernove utakmice.....sve drugo manje vise stoji neiskorisceno.....
Šalji, ja ću ti čuvati.. CBS, Kino tv i slično..
Preko ForkPlayeraPreko Smart IPTVa ili nstreammoda? Ovaj prvi je puno bolji, može i epg.. Stvarno je odličan, šteta što ne ide na starije serije Samsunga..
hvala...na vecer ti saljem jednu listu kad stizem kuci....ali nema cbs ili kino tv......
http://siptv.eu/Preko ForkPlayera
Pozdrav
A onima koji ne mogu doći do takvih lista, njima ne preostaje ništa drugo osim restreamera nažalost....Liste restreamerani ne gledam zato treba imati liste do kojih oni nikad nece doci i posjedovat iste .. ok nije svako te srece nazalost i dodajem do nedavno nisam probavao na kompu sta radi a sta ne tj jake 3 nedelje kad sam se malo pozabavio listama moj zakljucak sve radi kao i ranije nista nije Down to je dokaz kvalitete.
Pozdrav
Uvijek je bio problem i taj isti ce da bude non stop prisutan sto se tice liste ili lista dam ti jedan stream dao sam ti ostalih 100 rijetko kad je drugacije mada ima i takvih slucajeva itd... e sad to nije stvar sebicnosti mada to mnogi nikad nece shvatit.A onima koji ne mogu doći do takvih lista, njima ne preostaje ništa drugo osim restreamera nažalost....
Ti sigurno imaš CBS, Kino Tv u nekoliko listi, i to u HD verzijama...