Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
06.07.2010
Poruka
30.267
tko god ima mag resiver

Sword-in-stone-disneyscreencaps.com-6467.jpg

Jbg....moras biti carobnjak da gledas VietTv....:roll::roll:

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.06.2014
Poruka
273
Istestirano je, tako da ne trebaju pokusni kunici. Traje promo period, pa sam podijelio to sa vama. Ne znam zasto neki clanovi ovdje imaju uzasno negativno misljenje o svemu. Znaci ti bi samo koristio kada bi imao free do sudnjeg dana? Ne interesuje te mozda mjesec dana recimo?

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ne, znam di ima besplatno. Znači pare nisu problem, para nema!
Ako slučajno netko nema iptv a želi gledati besplatno bar trenutno neka mi se javi na pm da ga uputim.
@luc+luc nema nitko ništa protiv tebe da te nema trebalo bi te izmislit . Ako se nađeš kad u Vinkovcima javi mi se da te počastim bar pivom. Toliko ću nagrecat.:D

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Tražim kanale AMC, CBS Drama, Universal Channel, Kino TV, MAX GP /Arena Sport 5 HR da upotpunim kolekciju jer se mislim riješiti MAXtva, puno plaćam a u zadnje vrijeme usluga više ne radi nego što radi! Stvarno su me naživcirali ovi iz HT-a, dođe mi da im otkažem sve usluge a ne samo MAXtv...

Bio bih jako zahvalan ako netko može poslati berem nešto od ovoga.. Hvala puno!

Pozdrav svima, pa i vijetnancima.. ;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Tražim kanale AMC, CBS Drama, Universal Channel, Kino TV, MAX GP /Arena Soort 5 da upotpunim kolekciju jer se mislim riješiti MAXtva, puno plaćam a u zadnje vrijeme usluga više ne radi nego što radi! Stvarno su me naživcirali ovi iz HT-a, dođe mi da im otkažem sve usluge a ne samo MAXtv...

Bio bih jako zahvalan ako netko može poslati berem nešto od ovoga.. Hvala puno!

Pozdrav svima, pa i vijetnancima.. ;)
Daj ti nama nesto da i mi upotpunimo kolekciju...potrebno svasta nesto dobro...

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
Nažalost ja nemam ništa svoje.. :(

Malo sam se krivo izrazio, ne tražim te kanale samo da ih imam u listu, već su kod mene doma ti serijski kanali najgledaniji....

Poslednja izmena:
Natrag