Član
- Učlanjen(a)
- 22.12.2011
- Poruka
- 1.151
Da li se to citaju privatne poruke!jer otkud neko zna sta ko meni salje kada ja nikome nisam napisao ili rekao,ubuduce mi samo saljite na mail ili skajp jer to je najsigurnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kod mene rade
kod mene rade
8 jun je danas gde im je taj rts 3 i rts hd,ili ce to biti u nekom premium paketu
imam ih i ja u listama ali nema ih vise na zemaljskoj digitalnoj tv,na to sam mislio,uvodimo dvbt2 standard da bi gledali lokalne televizije koje jedva da emituju program u rezoluciji 640x480
Ja nikako ne mogu da uhvatim signal .imam ih i ja u listama ali nema ih vise na zemaljskoj digitalnoj tv,na to sam mislio,uvodimo dvbt2 standard da bi gledali lokalne televizije koje jedva da emituju program u rezoluciji 640x480
dva multiplaksa sa po 12 kanala.sledece sto ce da se sete je da skrembluju signal pa da jadni narod mora i dekodere da kupuje,Ja nikako ne mogu da uhvatim signal .
Digitalizacija kao cista i kristalna slika ali, ima da natrpaju u multiplex koji trpi 10 kanala njih 15-tak. Tako ce biti vise kanala, a kvalitet nikakav. Ne pratim situaciju u Srbiji, sa koliko multiplexa startuju. U Makedoniji je tako bilo i ostalo, vecina kanala ide
544x576, 704x576 ili prava katastrofa. Bolje potraziti strimove, bar oni vecinom su preuzeti sa satelita gde je kvalitet bolji .