Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Onda sve verske čestitke stavljajte pod religiju gde im je i mesto.vaše komentare na finalni meč Rolan garosa ostaviti ovde,hvala
http://serbianforum.org/threads/komentari-za-finale-wawrinka-dokovic.617969/
Taj kanal više ne emituje.Za američko tržište ima sličan kanal ali se ne zove tako.Bar sam takvog ubeđenjaJel ima ko kanal ESPN Classic da mi posalje?
Onda sve verske čestitke stavljajte pod religiju gde im je i mesto.
Po mom misljenju cestitke za praznike, ili recimo neki lep dogadjaj u zivotu nekog clana koji je aktivan na ovom delu foruma je prihvatljiv. One su upucene nekim ili svim clanovima ovog podforuma. Takodje te cestitke ne izazivaju konflikte... Rasprave o sportu u kojima redovno ucestvuje par pojedinaca niti su u praznicnom duhu, niti se ticu veceg broja clanova koji posecuju ovaj deo foruma, a veoma cesto prerastaju u konflikte suprotnih misljenja koje nemaju veze sa ovim podforumom, a traju u nedogled...
Takodje postoji poseban podforum koji se bavi sportom, dok ne postoji nijedan specijalizovan za cestitke, zelje i pozdrave, niti bi bilo prakticno napraviti jedan, jer su to licne zelje ljudima koje poznajemo....
ImaTakodje postoji poseban podforum koji se bavi sportom, dok ne postoji nijedan specijalizovan za cestitke, zelje i pozdrave, niti bi bilo prakticno napraviti jedan, jer su to licne zelje ljudima koje poznajemo....
Hvala na odgovoru,a koji je taj drugi kanal?I jel mozda imas strim?Onda sve verske čestitke stavljajte pod religiju gde im je i mesto.
Taj kanal više ne emituje.Za američko tržište ima sličan kanal ali se ne zove tako.Bar sam takvog ubeđenja
OvajHvala na odgovoru,a koji je taj drugi kanal?I jel mozda imas strim?
Izvinjavam se Stvarno nisam znao