nema na guglu, exkluzivna je lista...
E jbg tebi nikako covek ugoditi..Strpi se onda malo, nece dugo biti ekskluzivna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nema na guglu, exkluzivna je lista...
vidimo se sutra kad sve prekopiram.. pozdrav!E jbg tebi nikako covek ugoditi..Strpi se onda malo, nece dugo biti ekskluzivna
Ako je exluziva u pitanju to da prodas Kuriru ili Informeru, cuo sam da dobro placajunema na guglu, exkluzivna je lista...
eto stavlja se audio u pozadini ,nki imaju priveligije neki ne ,gdje je sad adminstracija ,to je ono o cemu se prica ,sve je jasno ,
I da sruse fejs?Ako je exluziva u pitanju to da prodas Kuriru ili Informeru, cuo sam da dobro placaju
Gledaj ako se taj sredisnji deo ponavlja (posto ne znam kakav je tip liste o kojoj pricas) onda ne moras svaki put da kopiras source nego jednom kopiras source a onda prekopiras listu takvu kakva je i onda ides na replace all i ubacis taj deo iz source umesto tih tackica) ali naravno samo ako je to isto.
Ili da ti losmij da njegovu skriptu za to
Postoji li neka tema na koju ti nemaš komentar.Ona se jos bavi tenisom? Bolje nek batali to i posveti se setkanju u gacama, nece uvek biti mlada..
Ne mora on pitati mene nista ja mu dao par root za te restrimere a sto se mene tice ja sam svoj gazda nemam nekog drugogdao bi on kad bi imao ali mora pitati silvera a silver drugog bossa i tako u krug