nema na guglu, exkluzivna je lista...![]()
E jbg tebi nikako covek ugoditi..Strpi se onda malo, nece dugo biti ekskluzivna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nema na guglu, exkluzivna je lista...![]()
vidimo se sutra kad sve prekopiram.. pozdrav!E jbg tebi nikako covek ugoditi..Strpi se onda malo, nece dugo biti ekskluzivna![]()
Ako je exluziva u pitanju to da prodas Kuriru ili Informeru, cuo sam da dobro placajunema na guglu, exkluzivna je lista...![]()
eto stavlja se audio u pozadini ,nki imaju priveligije neki ne ,gdje je sad adminstracija ,to je ono o cemu se prica ,sve je jasno ,
I da sruse fejs?Ako je exluziva u pitanju to da prodas Kuriru ili Informeru, cuo sam da dobro placaju
Gledaj ako se taj sredisnji deo ponavlja (posto ne znam kakav je tip liste o kojoj pricas) onda ne moras svaki put da kopiras source nego jednom kopiras source a onda prekopiras listu takvu kakva je i onda ides na replace all i ubacis taj deo iz source umesto tih tackica) ali naravno samo ako je to isto.
Ili da ti losmij da njegovu skriptu za to![]()
Postoji li neka tema na koju ti nemaš komentar.Ona se jos bavi tenisom? Bolje nek batali to i posveti se setkanju u gacama, nece uvek biti mlada..
Ne mora on pitati mene nista ja mu dao par root za te restrimere a sto se mene tice ja sam svoj gazda nemam nekog drugogdao bi on kad bi imao ali mora pitati silvera a silver drugog bossa i tako u krug