Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
a da ideš na dijetu malo?Ma ni luc+luc nema foodnetwork
Meni npr. treba 10000 lajkova, tek kad to skupim mocu mirno da spavam
Hehe..nemoj tako biti siguran, ako naljutite silvera naje***i ste. Nemoj ovo shvatiti kao salu vec kao nesto ozbiljno.
Hehe...silver je jedino neprijatelj restrimerima, protiv njega nemaju lijek.ne znam za druge, ali meni je silver slao liste i na pm.. cime se on bavi i koji mu je sad motiv ovoga neznam i neću ulaziti u to. ali sa mnom je uvijek bio korektan
Hihi...cek samo da vam zacini malo, necete imati kad ni da zvaceteŽivi se pojedosmo
@Greskac ja ne znam koji ti je mandark sefe hehe pa zar ti ne vidis da sami restrimeri iz BIH i Rep.Srpske ja ne znam ko ovde valja lovu i tako to a za liste prvo ste postavili pa naterali malo da postavim usera recimo 0.01% i odmah galama neka tu pa zar ja vas prozvao ili vi mene? a sto se tebe tice ti si posebna prica za sebe uvek ti je nesto krivo pa nije valjda da gubis neko lovu pa toliko drasticno reagujes ali ne bi me cudilo nista kako i reko svi restrimeri su iz BIH
I još jedan kanal......silver - the restreamer slayer
meni je zanimljivo kako većna ovih restrimera ima 98% identične liste.. recimo nitko nema kino tv, CBS kanale maxgp arena 5 hr.. barem ove na koje sam ja naišao...
PROMOCIJA JE CUDOJest druze, da sam sam od svakog uzeo makar marku kome sam pomogao na neki nacin, dao skriptu, user i pass, ili neku listu, do sad bih imao bar da placam internet da se ne kacim na ovaj free i mogao bih bar da gledam neki HD kanal... Znaju oni kojima sam pomogao, kojima sam dao neku od tih lista koje si danas objavio.. Jbt jos ne shvatas zasto sam protiv javnog objavljivanja lista, boli me zasto ti objavljujes te liste, samo nemoj da proturas pricu kako je to da bi nekome pomogao. Salji na PP i vise ce se ljudi obradovati nego ovako, to shvati kao savet, nikako drugacije.
Jos kad bi imali generator...pa da, sigurno ima barem na desetke tih user/pass kombinacija u opticaju...