Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
slike tv kanala mozete ovde postavljati.....

http://serbianforum.org/threads/radio-i-tv-album-vol-2.566215/

ne vidim svrhu postavljati ih i ovde osim ako nije pitano nesto u vezi nekog kanala.....

usput .......luc pa ovo jos uvek radi iako je samo test bio u pitanju........:beee:

h4kNhBp.png

Cydxaww.png

UmIGBY2.png

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Necu nikome da glumim drvenog advokata, niti da pocinjem neke nove rasparave ni da ulazim u uredjivacku politiku foruma, posto cujem da je Mikusa banovan moram izneti svoje misljenje. Bez obzira dal ce biti uvazeno ili ne.

Nije fer banovati jednog clana ako ima vise krivaca, za svadju je potrebno dvoje (ili vise njih) kao sto je sinoc bio slucaj. Ispratio sam raspravu i stojim iza toga da je trebalo ili banovati jos neke ili nikoga.

Nazvati ga MIGUZA iako jasno pise da mu je nick Mikusa je cista provokacija, i nema potrebe za time. NightWolf je extra lik, cesto razmenimo neke poruke, igrali smo igre jedan protiv drugog, nemam nista lose reci za njega ali je sinoc provocirao na taj nacin tog Mikusu i mislim da su otuda njegove reakcije i psovke. Svaka akcija ima reakciju. Realno, na Mikusinom mestu bi mnogi slicno postupili.

S druge strane s Mikusom nemam nikakav kontak, mislim da sam mu 2 puta trazio neki strim i nijednom nije dao, tako da stvarno nemam nikakav interes da doticnog branim. Ali jedan je od retkih koji je postavljao strimove u poslednje vreme, i ponovicu da mislim da je bio i isprovociran cime i jeste zasluzio ban ali ako se oprostilo drugima moglo je i njemu.

Ne znam na koliko je banovan, i ne znam ni dal je se uopste potresao zbog toga, ban je zasluzio zbog psovki ali moje misljenje je da je bio isprovociran tako da bi bilo lepo da razmislite da mu skinete ban ili bar prepolovite kaznu, kolika god da je. Ne treba rasterivati i ono malo clanova koji postavljaju nesto.

Ovo je moje misljenje, molim druge koji se ne slazu sa njim da ga preskoce jer nije mi za cilj da pokrecem bilo kakve rasprave.

Pozz

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Necu nikome da glumim drvenog advokata, niti da pocinjem neke nove rasparave ni da ulazim u uredjivacku politiku foruma, posto cujem da je Mikusa banovan moram izneti svoje misljenje. Bez obzira dal ce biti uvazeno ili ne.

Nije fer banovati jednog clana ako ima vise krivaca, za svadju je potrebno dvoje (ili vise njih) kao sto je sinoc bio slucaj. Ispratio sam raspravu i stojim iza toga da je trebalo ili banovati jos neke ili nikoga.

Nazvati ga MIGUZA iako jasno pise da mu je nick Mikusa je cista provokacija, i nema potrebe za time. NightWolf je extra lik, cesto razmenimo neke poruke, igrali smo igre jedan protiv drugog, nemam nista lose reci za njega ali je sinoc provocirao na taj nacin tog Mikusu i mislim da su otuda njegove reakcije i psovke. Svaka akcija ima reakciju. Realno, na Mikusinom mestu bi mnogi slicno postupili.

S druge strane s Mikusom nemam nikakav kontak, mislim da sam mu 2 puta trazio neki strim i nijednom nije dao, tako da stvarno nemam nikakav interes da doticnog branim. Ali jedan je od retkih koji je postavljao strimove u poslednje vreme, i ponovicu da mislim da je bio i isprovociran cime i jeste zasluzio ban ali ako se oprostilo drugima moglo je i njemu.

Ne znam na koliko je banovan, i ne znam ni dal je se uopste potresao zbog toga, ban je zasluzio zbog psovki ali moje misljenje je da je bio isprovociran tako da bi bilo lepo da razmislite da mu skinete ban ili bar prepolovite kaznu, kolika god da je. Ne treba rasterivati i ono malo clanova koji postavljaju nesto.

Ovo je moje misljenje, molim druge koji se ne slazu sa njim da ga preskoce jer nije mi za cilj da pokrecem bilo kakve rasprave.

Pozz
Puno toga je istina i slazem se sa tobom sto si naveo i da je postavljao, ali je i puno toga kvalitetnog sa ovog foruma iz hide postova posijao po drugim forumima.
Treba biti posten prema svakom clanu koji je nesto postavio i pridoneo ovom forumu. Nije na meni da sudim nikoga samo me neke stvari jednostavno smetaju postenje i iskrenost na prvo mjesto.;)

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Zamolio bi obatri "ekipe", da mi posalju ponudu super liste, na koju bi se pretplatio godinu dana !
Samo ozbiljne ponude dolaze u obzir, cena nije bitna, bitan je kvalitet !

Poslednja izmena:
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332

vidim da je neko od moderatora banovao NightWolfa ,i ja sam ga razbanovao istog trenutka,upravo sada.....

Svako ko doprinese forumu koliko je doprineo on,bice zasticen sa moje strane dokle god ne psuje,i vredja druge na najgrublji nacin......Koristite njegov EPG koji mislite da pada sa neba....neznate da se to azurira ,odrzava svakodnevno.....i ko zna sta jos sto je on napravio....

A ovaj je banovan iskljucivo zbog psovki,nicega drugog ..nikako zbog svadje...doduse ovo mu je ko zna koji ban po redu jer je pravio u medjuvremenu 116 nika i pravice ih jos toliko,tako da se ne opterecujem time......

U stanju sam da banijem i ceo ip rang njegovog operatera iz Nemacke pa nek dolazi zaobilazno na forum .....ako nastavi sa takvim ponasanjem.....jedno je svadja i raspravka a drugo psovanje ,koje se ne tolerise niti njemu,niti bilo kome....

a ovaj moz da me psuje koliko hoce,da me mesa sa wolfom......to govori o njemu,ne dajem ni 5 pari ......nije bitno sta ti kaze,vec ko ti kaze.......toliko o tome...

Natrag