Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OTE Sport 1-6 HD
#EXTINF:-1,OTE Sport 1HD
acestream://6b0b64b7d28806f8807d26b6c01a4529ee770d7d
#EXTINF:-1,OTE Sport 2HD
acestream://653bc491aa1db13d0a11b2abb4e914ccf3c2d10e
#EXTINF:-1,OTE Sport 3HD
acestream://77dbb19c6734046bcd870490003e00c57f7ae9c9
#EXTINF:-1,OTE Sport 4HD
acestream://9c19b0ef4dd5f4af5e4be2c54f02a84b8878331c
#EXTINF:-1,OTE Sport 5HD
acestream://53db4eabf9b77f3cd0e0ab5d9cb1d6c9419e0d10
#EXTINF:-1,OTE Sport 6HD
acestream://9e7ff255784280cf59b1bec7c5166f3ac1ad0321
Sve to stoji sto ti kazes i cini mi se da je i on malo se lose izrazio i prenaglio u izjavi ,..ali ipak pogledajte ko je zapoceo ovu temu :internet i radio i tv
http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija.60172/
Tako da ipak treba pokazati i malo respekta prema starijim clanovima, vidite datum i prva lista postavljena : parabolicxtc, Mar 15, 2010
da ne ispada da ga ja branim ..pozdravljam sve forumase i mladje i starije i one koji ce tek postati ,tu smo da se druzimo i pomazemo ,a samim tim i podrzavamo ,..zivi mi bili i veliki pozdrav
Još si malo zelen sorry nemoj se ljutit ,inače skoro sam pa otpočeo ovu temu stari korisnici su se penzionisali već ,ja sam se vratio da vidim kako dišete a napravio sam i pomogao i više ljudi nego što misliš.Jedna moja lista na mediafire dok mi nisu banali account skinuta je preko 3000 puta.Zvala se free lista ja sam ju osobno složio.Znači obišao sam cijeli net i sve kanale koji su radili dućže vremena objedinio.Napravio sam nekoliko verzija autoplay media playera ažurirao liste.Kasnije sam Pokupio vlc html player kolege asmira postavio ga na hosting i putanju ubacio u autoplay media player tako da sam linkove ažurirao na hostingu.Ljudi su gledali i nije bilo potrebe mjenjati verziju jer se ažuriranje vržilo na hostu.Tada je došao kolega denis sa više znanja i iskustva još sam neko vrijeme bio aktivan i odustao.Kada sam se vrati imao sam što vidjeti koliko je ova tema uznapredovala.Stekao sam nove prijatelje i nova znanja što je i bit svega druženje na ovom prekrasnom forumu.Svidja mi se kako razmisljas,ali kao sto za sebe ne mislim da sam nesto posebno doprineo temi tako i ti ne bi trebao da se
svrstavas medju vukove bez kojih ova tema ne bi bila to sto jeste.Malo sam pregledao tvoje poruke i 99 posto su u Pitanja,
Komentari tako da...Ili sam nesto propustio.
Ne bih voleo da ovaj komentar shvatis kao zlonameran stojim iza svega ostalog
sto si napisao.
Pozdrav.
Izuzetno interesantan i poucan tekst. skidam kapu. znaci mi koji smo se nedavno registrovali i zavoleli ovaj (ocigledno) "sport" mozemo da samo sanjamo o listama i strimovima. Nema nam druge nego da se registrujemo po nekim kineskim i ruskim forumima i na takav nacin dodjemo do neke iole kvalitetne liste...ili pak da je kupimo od vas 20-ak "normalnih" (sta god ti to znacilo).
Ja jesam "nov" clan i od nedavno sam aktivniji malo. Nemam 100 postova i ne mogu ni da prismrdim tim listama od minimum 100 postovaali opet kad god dodjem do neke domace liste postujem je pod tim istim uslovima..i samo na ovom forumu...i jedva cekam da doguram do 100-og posta. (mozda sam ovo trebao napisati iz 4-5 puta...ne bi li se priblizio toj magicnoj cifri 100)
Pozdrav za sve Vas normalne i "one ostale".
Još si malo zelen sorry nemoj se ljutit ,inače skoro sam pa otpočeo ovu temu stari korisnici su se penzionisali već ,ja sam se vratio da vidim kako dišete a napravio sam i pomogao i više ljudi nego što misliš.Jedna moja lista na mediafire dok mi nisu banali account skinuta je preko 3000 puta.Zvala se free lista ja sam ju osobno složio.Znači obišao sam cijeli net i sve kanale koji su radili dućže vremena objedinio.Napravio sam nekoliko verzija autoplay media playera ažurirao liste.Kasnije sam Pokupio vlc html player kolege asmira postavio ga na hosting i putanju ubacio u autoplay media player tako da sam linkove ažurirao na hostingu.Ljudi su gledali i nije bilo potrebe mjenjati verziju jer se ažuriranje vržilo na hostu.Tada je došao kolega denis sa više znanja i iskustva još sam neko vrijeme bio aktivan i odustao.Kada sam se vrati imao sam što vidjeti koliko je ova tema uznapredovala.Stekao sam nove prijatelje i nova znanja što je i bit svega druženje na ovom prekrasnom forumu.
Najjača je stvar doči na forum otvorit zadnju stranu pogledati da nema ništa i pitati jel ima tko ovaj kanal.
Čitajte od početka knjigu ne od kraja
Pozdrav!