Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

LEGEND
Učlanjen(a)
01.11.2012
Poruka
2.763
*

Obratite malo paznju kome sta dajete.

Evo repriza od pre neki dan,videli ste postavio sam slike i sinoc se covek raspitivao za tu listu i bas danas kazete neradi vise..
Ja mu nisam ni dao ni odgovorio nista.

Sto bi reko nas drugar Ilievski Ace : Pojavio se Terminator na liste ...

avcom-.jpg
Izgleda da nisi jedini kome je pisao, sad vidim da je i meni :beee:, al pošto nisam čuo za tu listu nisam odgovorio :D

EkAca8n.png

Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Ma dok god je interneta...biće i IPTV kanala negde...koji će moći da se iznađu skeniranjem....dal se zvao Jotel, Avcom, Mobtel ili kako već....to nije bitno! Bitno je da se na ovom mestu sharuju znanja i trikovi za pronalaženje istih....a IP adrese i portovi....pa to je sve relativno!

Učlanjen(a)
13.08.2009
Poruka
1.515
Mozda me nisi razumeo. Ne mislim na aktivne clanove vec na likove koji imaju taj famozni 100 post. Mozda su aktivni bili ko zna kad i na kom delu foruma a sad hoce da budu smekeri na FB. Zato mislim da ovi crveni postovi (bar za mene crveni :) ) imaju polovican ucinak. Mada, mozda je i to dovoljno. Bem li ga :)
ja licno imam sirok spektar interesovanja ,muzika ,film ,sport ,kladionica itd.i mislim da je ovaj forum tako i zamisljen da mozes ucestvovati u kojoj temi zelis i zbog toga je po meni i najbolji forum na Balkanu ako ne i sire.ipak internet televizija je moj omiljeni;),zato navalite na forum i uzivajte:):):)

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Meni se cini da ovi sto dele liste po netu su ovi sto imaju po vise od 100 postova. Dodju, vide sta ima i samo copy/paste.
Mene rusi, ukrainci... ne zanimaju. Muku mucim da nadjem nesto i da otkacim ovu budjavu IKOM koja mi je zakljucala skoro sve sto vredi na digitalnoj tek kad su svi ostali pusili to isto za dzabe. Mislim jbt i RTS HD je zakljucan.
Kvalitetne liste, mislim na one koje već dugo vremena rade, kače po netu oni koji imaju svoje liste koje prodaju pa im nije u interesu da neka free lista dobro radi. Nije verovatno to uvek tako ali u većini slučajeva jeste.

Natrag