Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nemojte biti sigurni toliko ,secate se Jotel-a,koliko je bila neunistiva pa je na kraju stala ,isto ko i ova b-net polako staje ,od silnog ponavljanja i postavljanja copy-paste po forumima .ah...metuli su ga na kraj rang
Ko...Petrovac da stane....jaci su bre od Unistream-a...mogu da izdrže mnogo nakačenih korisnika....ne šalite se ljudi sa takvom pričom
IKOM je sada u vlasnistvu SBB-a ,cini mi se ako gresim neka me neko ispravi ,posto su sada njihovi drugo nsta nisi mogao ni da ocekujes,RTS HD je besplatan na digitalnoj platformi u celoj Srbiji tako da bi valjda i kablovski operateri trebali da puste free,a ne da bude u HD paketu.Meni se cini da ovi sto dele liste po netu su ovi sto imaju po vise od 100 postova. Dodju, vide sta ima i samo copy/paste.
Mene rusi, ukrainci... ne zanimaju. Muku mucim da nadjem nesto i da otkacim ovu budjavu IKOM koja mi je zakljucala skoro sve sto vredi na digitalnoj tek kad su svi ostali pusili to isto za dzabe. Mislim jbt i RTS HD je zakljucan.
imas ovde registrujes se besplatno i gledasJa muku mucim da nadjem sportske balkanske kanale jer su ih kod mene zatemnili zbog dogovora tj Blizoo(bugarska firma u makedoniji,jedino resenje maxtv ali su preskupe)
http://drundoo.com/pages/watch_everywhere/
Nema sanse da b net stane.Nemojte biti sigurni toliko ,secate se Jotel-a,koliko je bila neunistiva pa je na kraju stala ,isto ko i ova b-net polako staje ,od silnog ponavljanja i postavljanja copy-paste po forumima .
A meni se opet čini da to što si napisao nema veze s mozgom. Za ove ljude koji su dugo na forumu manje-više znamo ko je kakav za razliku od novih članova. A da ne spominjem one koji su banovani , samo gledaju kome da ga valjuknu....Meni se cini da ovi sto dele liste po netu su ovi sto imaju po vise od 100 postova. Dodju, vide sta ima i samo copy/paste.
Mene rusi, ukrainci... ne zanimaju. Muku mucim da nadjem nesto i da otkacim ovu budjavu IKOM koja mi je zakljucala skoro sve sto vredi na digitalnoj tek kad su svi ostali pusili to isto za dzabe. Mislim jbt i RTS HD je zakljucan.
nece dok god daju besplatno neki probni period a posleNema sanse da b net stane.
Mozda me nisi razumeo. Ne mislim na aktivne clanove vec na likove koji imaju taj famozni 100 post. Mozda su aktivni bili ko zna kad i na kom delu foruma a sad hoce da budu smekeri na FB. Zato mislim da ovi crveni postovi (bar za mene crveni ) imaju polovican ucinak. Mada, mozda je i to dovoljno. Bem li gaA meni se opet čini da to što si napisao nema veze s mozgom. Za ove ljude koji su dugo na forumu manje-više znamo ko je kakav za razliku od novih članova. A da ne spominjem one koji su banovani , samo gledaju kome da ga valjuknu....
Nisu stvari crno-bijele.