Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo nemoj da se zeznes pa da ih skenirasHihi, moram da se pazim banovanja, imam staticnu IP, tu nema menjanja adrese za par dana ali AVCOM i ne gledam cesto, drzim ga za ne daj Boze.
Nisi dobro video,u pitanju je gospodin Lukic...To je server sa nekolko ip, ako pita gosn.Lucic naravno da ce promeniti port
Imas PPDa li ste uspeli da pronadjete nov ip ili port za BHOTT TV listu?
Ona je super radila sve dok nisu poceli da je objavljuju kao doticnu listu o kojoj pricate...pa joj menjali par puta portove i sada su je verovatno prebacili na nov ip ili ima neke nove nastavke.
ja nemam tu listu ,ako moze na pm ,da vidim o cemu se radiImas PP
Bind opet isti covek ,ko za one Bugarske arene od pre neki dan*
Obratite malo paznju kome sta dajete.
Evo repriza od pre neki dan,videli ste postavio sam slike i sinoc se covek raspitivao za tu listu i bas danas kazete neradi vise..
Ja mu nisam ni dao ni odgovorio nista.
Sto bi reko nas drugar Ilievski Ace : Pojavio se Terminator na liste ...
Ko...Petrovac da stane....jaci su bre od Unistream-a...mogu da izdrže mnogo nakačenih korisnika....ne šalite se ljudi sa takvom pričomNe treba se ni nadati da ce da potraje, da se ne zezamo, par puta se "ozivljavao", jednom kad stane stace za vjek vjekova i to je to. Samo se nadam da ce nas jos neko vreme sluziti.