- Učlanjen(a)
- 31.08.2012
- Poruka
- 636
Jel to mozda iz SF XXX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije iz SF, to je Bokijeva lična kolekcija, filmofil to ljubomorno čuva samo za sebeJel to mozda iz SF XXX
Nije iz SF, to je Bokijeva lična kolekcija, filmofil to ljubomorno čuva samo za sebe
Like za avatar!!!Puno zdravlja i srece zelim svim koleginicama i kolegama sa Foruma koji danas slave.
Pogledajte prilog 101650
Znam zato u mom postu stoji samo slika bez ikakvih komentera...a sto se tice ostalog slazem se sa tobom...ali nemoj da ulazimo sada u neku raspravu nepotrebnu...pozdrav za sve i provedite praznike sa svojima .Hmmm...
Nemojte da me pogrešno razumete, ali... Današnji dan je u Hrišćanstvu najtužniji dan jer je na današnji dan Isus razapet. Tako da šta ima da se slavi?
Na Veliki petak se ne peva, ne veseli se, a od Velikog četvrtka do Uskrsa (nedelje) kada je, po verovanju, Isus vaskrsao, ne zvone crkvena zvona jer su ona u pravoslavnoj crkvi znak radosti, nego se vreme bogosluženja i oglašenja umrlih najavljuje drvenim klepalom.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
ja sam da pozzz naslovnu fotku samo jakoHmmm...
Nemojte da me pogrešno razumete, ali... Današnji dan je u Hrišćanstvu najtužniji dan jer je na današnji dan Isus razapet. Tako da šta ima da se slavi?
Na Veliki petak se ne peva, ne veseli se, a od Velikog četvrtka do Uskrsa (nedelje) kada je, po verovanju, Isus vaskrsao, ne zvone crkvena zvona jer su ona u pravoslavnoj crkvi znak radosti, nego se vreme bogosluženja i oglašenja umrlih najavljuje drvenim klepalom.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока