Happy, Nova TV, RTL, RTL 2, pola PINK, HBO, svi FOX i jos pola listasta ti naprimer neradi od kanala.....da pogledam.....posto slabo pratim tu listu.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Happy, Nova TV, RTL, RTL 2, pola PINK, HBO, svi FOX i jos pola listasta ti naprimer neradi od kanala.....da pogledam.....posto slabo pratim tu listu.....
Pink radi ostali ne...Happy, Nova TV, RTL, RTL 2, pola PINK, HBO, svi FOX i jos pola lista
Moguce naravno... ja nisam ni probavao druge usere nego na brzinu jednu listu... onako usput
Pozdrav
Sad je OKja ih probo pet i doso do zakljucka.....ili ti konkretno na serveru srv4,srv3 ne rade a na f6 i g7 rade.....eto rekao sam javno pa kreirajte....
Sad je OK
Hvala
Ma neeeee .... to je tajna koju sad svi znaju.... u danasnje vrijeme balkantvmedia nije vise moderna.... trazi se Art, twobrothers, bitkananeretvi, zdravahrana, gradina1, narodna i tako to puca se na visoko..... razmisljao sam da podijelim par lista ali..... kad postavis jedno obicno pitanje a ne dobijes odgovor samo onako da vidis reakciju kako ce se ljudi pokazat pa dodjes do zakljucka da neces dobit adekvatan odgovor ... A odgovor znas dok ovdje na SF dobijes na svako postavljeno pitanje odgovor to se zove Forum .... sta reci ??? Nista ovdje na SF mogu ako nista drugo napisat sta mislim ... ili zatrazit bilo koju vrstu pomoci itd... dok negdje ni misljenje ne smijes da izneses a u tom svemu je najgore sto taj koji odlucuje o bitnim stvarima na forumu nema 1% pojma o nicemu vezano za IPTV ...... e moj @boki71 sad zamisli ti sebe ... primjera radi neko od clanova SF foruma postavi ti pitanje na Pm a ti napises javno NE odgovaram NIKOM na privatne porukeprati sada kako se to siri na sve forume.......