- Učlanjen(a)
- 31.08.2012
- Poruka
- 636
Jel to mozda iz SF XXX 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije iz SF, to je Bokijeva lična kolekcija, filmofil to ljubomorno čuva samo za sebeJel to mozda iz SF XXX![]()
Nije iz SF, to je Bokijeva lična kolekcija, filmofil to ljubomorno čuva samo za sebe![]()
Like za avatar!!!Puno zdravlja i srece zelim svim koleginicama i kolegama sa Foruma koji danas slave.
Pogledajte prilog 101650
Znam zato u mom postu stoji samo slika bez ikakvih komentera...a sto se tice ostalog slazem se sa tobom...ali nemoj da ulazimo sada u neku raspravu nepotrebnu...pozdrav za sve i provedite praznike sa svojima .Hmmm...
Nemojte da me pogrešno razumete, ali... Današnji dan je u Hrišćanstvu najtužniji dan jer je na današnji dan Isus razapet. Tako da šta ima da se slavi?
Na Veliki petak se ne peva, ne veseli se, a od Velikog četvrtka do Uskrsa (nedelje) kada je, po verovanju, Isus vaskrsao, ne zvone crkvena zvona jer su ona u pravoslavnoj crkvi znak radosti, nego se vreme bogosluženja i oglašenja umrlih najavljuje drvenim klepalom.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
ja sam da pozzz naslovnu fotku samo jakoHmmm...
Nemojte da me pogrešno razumete, ali... Današnji dan je u Hrišćanstvu najtužniji dan jer je na današnji dan Isus razapet. Tako da šta ima da se slavi?
Na Veliki petak se ne peva, ne veseli se, a od Velikog četvrtka do Uskrsa (nedelje) kada je, po verovanju, Isus vaskrsao, ne zvone crkvena zvona jer su ona u pravoslavnoj crkvi znak radosti, nego se vreme bogosluženja i oglašenja umrlih najavljuje drvenim klepalom.
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока