Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ja sam na ovom forumu 6 godina i nikad nisam vrijedao niti jednog clana niti mi je to namjera ikad bila, da volim salu i zezancije volim jer sam otvoren i jednostavan lik kad sam mogao pomogao sam i izasao u susret svakome na neki nacini to cu i dalje da cinim koliko mogu,e sad ko me ne voli ja mu ne mogu nista.Onaj moj ban sto sam dobio i one izjave poslije nebi da ulazim ja bih to protumacio ko i ovaj jedanajsterac za Cesku protiv Hrvatske kriva ruka na krivom mjestu.A da sam spomenuo onu rijec(V..) nisam i vise nikad ni necu dok sam na ovom forumu i ono sto sam ja napisao nema bas nikakve veze o toj rijeci radi se o necemu drugom, ali kao sto sam rekao ja postujem forum i nije mi da ga rusim ili blombiram okolo bez obzira dali se ja ili neko samnom ovdje ne slaze i nemoze naci zajednicki jezik;).

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Hotel ima 1000 soba i u jednoj sobi se desava nesto... koga zanima u ovih 999 soba sta se desava u toj jednoj sobi .
Predjes ulicu a tamo jos jedan hotel a tamo niz ulicu jos kuca i hotela,a tamo neki drugi grad , mesto i koga od njih zanima sta se desava u onoj sobi sa pocetka price.
Pozdrav za onu prvu sobu :beee:

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
nego kad se moj drug Sota svaki dan hvali
Ajd sad iskreno .... sta se ja hvalim svaki Dan stavio Total tv da ima u svojoj ponudi nove HD kanale i stavio par slika od EP kad je Hrvatska dala Golove

Stavio sam i Kodi/EPG nisam slikao tv program nego da kazem da EPG radi jer je bilo pitanja u vezi EPG da ne radi itd... da mi je do hvaljenja stavljao bi ovdje

http://serbianforum.org/threads/dnevna-doza-album-baje.566215/page-1591

Koliko se sjecam ja sam tebi izlazio vise puta u susret ?? sto to nisi napisao ?? malo sam prelistao Pm koje sam ti uputio pa nekih 15-tak lista sam ti poslao u kojima su bile izmedjuostalih stranih i kvalitetne domace liste

Sjecas li se ove moje Pm upucene tebi

sa tekstom
Poslao sam ti bio (****** Ime liste ne stavljam) listu u 12 mjesecu

Ta lista i sad jos uvijek radi upravo provjerio bas sad toliko... radi znanja i ravnanja

Mislim i vidim da se drugi hvale postavljajuci slike bas u ovoj temi al ok nebitno............ @gale50950 prati temu nista vise ....................

Toliko od mene

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
tacno je sve (zahvalio sam za sve, i pitao, nisam ja nezahvalan druze moj,nisam ja Tebe tu napao,no nacin sta radite vas nekolicina, a nama spocitavate), tesko je priznati, i biti samokritican, Tvoja pomoc nam MNOGO znaci, ali izostaje u zadnje vreme, MORAS vise raditi konkretno Ti si MODERATOR, razumes li sta sam napisao. Ne vredi pao Ti mrak na oci, nisam ni mislio da ce se ovo pravilno razumeti (Warez je,,,,,.......)..Mislim da necu vise polemisati, jel mogu stradati ipak se zna na cijoj je strani cuskija.
Ovo je bio podforum, dok je od sefova radio boki71,losmij, denis.,,,,,,,ovo je sad treca liga
(moje licno misljenje)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ovo je jos uvek warez forum ali podrzavam da se neke stvari odvojene od sire mase clanova....dat cu primjer sebe kad sam trazio furk akaunt po raznim warez forumima....mislite da je dovoljno da se samo registrujes i vidis sve sta doticni warez forum nudi....ne, bilo je sekcija jedan deo vip sadrzaj( vredni i pouzdani clanovi ), drugi deo otvoren za sve....i na kraju skontas, ima furk u vipu ali kako do njega....podrzavam da je forum ili bilo sta podeljen u dva dela....samim time oni koju daju doprinos moze da razmjene iskustva i sve ostalo medjusobno...i sta je najbitnije fajlovi, kljucevi, krekovi ili bilosta drugo radi dosta duze i sta je jos bitnije, nema nikavih zaljivki, prepucavanja.....

sent from Kodi 17 Krypton

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.766
Ja NE MORAM NISTA moram samo umrijeti

Sto se tice nacina kao sto kazes nas nekolicina sta radimo koja nekolicina?

Kako ovdje u temu tako i dnevna doza gdje se stavljaju slike JA NE stavljam dok VI nekolicina od vas stavlja bas ovdje u temu slike vrati se par stranica unazad pa pogledaj

To sto kazes da je ovo bio podforum dok je od sefova radio boki, losmij i denis i Dan danas je podforum tj. i oni su shvatili koliko je toga upropasceno i sahranjeno a sve je bilo servirano na tacnu svima dok se to nije zloupotrijebilo pa cekaj kom to treba? Nikome moje misljenje i bas iz tog razloga je napravljen VIP gdje su odabrani ljudi od povjerenja koji nisu sebicni i malo, malo podijele dobro i korisno sa onima koji se nalaze u toj temi pa i ja sam

Pozdrav

Natrag