Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
tacno je sve (zahvalio sam za sve, i pitao, nisam ja nezahvalan druze moj,nisam ja Tebe tu napao,no nacin sta radite vas nekolicina, a nama spocitavate), tesko je priznati, i biti samokritican, Tvoja pomoc nam MNOGO znaci, ali izostaje u zadnje vreme, MORAS vise raditi konkretno Ti si MODERATOR, razumes li sta sam napisao. Ne vredi pao Ti mrak na oci, nisam ni mislio da ce se ovo pravilno razumeti (Warez je,,,,,.......)..Mislim da necu vise polemisati, jel mogu stradati ipak se zna na cijoj je strani cuskija.
Ovo je bio podforum, dok je od sefova radio boki71,losmij, denis.,,,,,,,ovo je sad treca liga
(moje licno misljenje)
Ali ruku na srce koliko nas je ostalo ovdje nekolicina i mi pisemo Burman ,ja Gale ,International,ovaj misa98zvezda i da je forum zamro je ,ali neznam zasto ciji je to interes dali onih koji prodaju liste da grupu ljudi stave pod svoju pasko ili je nesto drugo u pitanju.Aj molim te recite mi sta je lose u zezanciji ako ima svoje granice zar ste vi svi tako ozbilji u zivotu svojem koji zivite ma dajte ljudi ma nismo mala djeca ipak imamo svi vec 5 banki.Pa nek to bude tema za razgovor za salu pa nije sve u listama zar ste toliko njima opsednuti pa zar se moramo svadati i prepirati ko koliko ima pa nek ima i da jos nade sretno mu bilo pa nemozes sa dvije zlice jesti i dva programa istovremeno gledati.Zar je vazno dali je utakmica na HRT2HD ili hb1 HD.Zar je toliko bitno da su liste ispred drugarstva i druzenja dosle zar su one te koje su nas razdvojile.Tako bi trebalo biti a ne da pojedinci skacu na svaku napisano rijec i odmah to je provokacija sta je provokacija zar je provokacija kad neko spominje onu rijec ma dajte molim vas budite razumni otvorite oci i svi se zapitajmo kamo nas to vodi

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Ja NE MORAM NISTA moram samo umrijeti

Sto se tice nacina kao sto kazes nas nekolicina sta radimo koja nekolicina?

Kako ovdje u temu tako i dnevna doza gdje se stavljaju slike JA NE stavljam dok VI nekolicina od vas stavlja bas ovdje u temu slike vrati se par stranica unazad pa pogledaj

To sto kazes da je ovo bio podforum dok je od sefova radio boki, losmij i denis i Dan danas je podforum tj. i oni su shvatili koliko je toga upropasceno i sahranjeno a sve je bilo servirano na tacnu svima dok se to nije zloupotrijebilo pa cekaj kom to treba? Nikome moje misljenje i bas iz tog razloga je napravljen VIP gdje su odabrani ljudi od povjerenja koji nisu sebicni i malo, malo podijele dobro i korisno sa onima koji se nalaze u toj temi pa i ja sam

Pozdrav
Znaci ti tvrdis da sam ja sebican i da nisam covjek od povjerenja, jer sam se i ja nasao na tom spisku ne vjerujem da si mene zaobisao, ajde reci mi kako si dosao do tog zakljucka, ali sad mi javno to reci da zavrsimo sa tim jednom zauvijek

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Ne, ne, ja sam sebican, jer ne delim liste koje sam dobio u poverenju, a 90 % lista sam dobio, a hvalim se jer kacim slike - sto je dozvoljeno ! ;)

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Ma ostavite ova prepucavanja, ja sam izgleda dosao ovde u najgore vreme. Ne ovde, ali na drugim forumima sam cesto nailazio na mrznju iako nista nikad nisam uradio. A ovde sam dosao kad, kako kazete, sve je zamrlo. Ali nema veze, ja se trudim, radim sam, ako ne znam nesto, pitam. Ipak su tu veliki momci. Nego, dosta tih provokacija, ajde da li ima neko M1 Gold?
Ako ima, neka slika. Cini mi se da je losmij postavio.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Znaci ti tvrdis da sam ja sebican i da nisam covjek od povjerenja, jer sam se i ja nasao na tom spisku ne vjerujem da si mene zaobisao, ajde reci mi kako si dosao do tog zakljucka, ali sad mi javno to reci da zavrsimo sa tim jednom zauvijek
To za sebicnost i povjerenje sto se tebe tice to nisam rekao ja nego ti

VIP ima temu pozivnica u kojoj se predlazu clanovi koji bi mogli biti pridodani u VIP od onih koji su vec u VIP-u nakon tog slijedi glasanje e sad nisam ja kriv sto tebe tamo ili bilo kog od vas niko nije predlozio

Clanovi koji su bili predlozeni ti isti se danas nalaze u VIP-u jer svako neko garantuje za nekog svog da je od povjerenja to sto vas tj. Tebe niko nije predlozio ja se u tom NE pronalazim

Ne mogu ja tebi objasnjavati sve vezano za hvalisanje, provociranje, slikanje i tom slicno jer vi imate svoju viziju kako to vidite a ja i meni slicni mozemo sipat iz supljeg u prazno i nema kraja....

E da... ja pomognem i Dan danas a u tom svemu oko IPTV i dosao sam do zakljucka barem sto se IPTV-a tice u danasnje vrijeme covjek je prinudjen da bira ljude i opet ne mogu da ti objasnim zasto jer ces ti i tebi slicni opet to sve gledati iz nekog vaseg ugla koji vama odgovara a NE vecini

Primjer;
Dam listu taj gleda i zasigurno je proslijedio listu nekom svom lista stane dotican pokusa na sve nacine doc do novog UP ... server se siri i kad dodje do nekog ko namjerno objavi javno pritom siluje server i objavi npr. 5 lista na taj nacin je gazdi samo pomogao da bolje zastiti svoju ponudu i naravno sve teze i teze dolazimo do novog UP imali smo vise takvih primjera... uz to ima ovdje clanova sa vise nikova i kom vjerovat??

Izmjena posta

Clanovi koji su do sad posjecivali ovu temu pa i druge posjecuju je i Dan danas dal su u VIP-u ili ne samo velika vecina njih nece da se upusta u diskusiju ko sta i zasto... nije im potrebno

Pozdrav

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
eIlWQ.gif
:gl_sigh: :beee:

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
To za sebicnost i povjerenje sto se tebe tice to nisam rekao ja nego ti

VIP ima temu pozivnica u kojoj se predlazu clanovi koji bi mogli biti pridodani u VIP od onih koji su vec u VIP-u nakon tog slijedi glasanje e sad nisam ja kriv sto tebe tamo ili bilo kog od vas niko nije predlozio

Clanovi koji su bili predlozeni ti isti se danas nalaze u VIP-u jer svako neko garantuje za nekog svog da je od povjerenja to sto vas tj. Tebe niko nije predlozio ja se u tom NE pronalazim

Ne mogu ja tebi objasnjavati sve vezano za hvalisanje, provociranje, slikanje i tom slicno jer vi imate svoju viziju kako to vidite a ja i meni slicni mozemo sipat iz supljeg u prazno i nema kraja....

E da... ja pomognem i Dan danas a u tom svemu oko IPTV i dosao sam do zakljucka barem sto se IPTV-a tice u danasnje vrijeme covjek je prinudjen da bira ljude i opet ne mogu da ti objasnim zasto jer ces ti i tebi slicni opet to sve gledati iz nekog vaseg ugla koji vama odgovara a NE vecini

Primjer;
Dam listu taj gleda i zasigurno je proslijedio listu nekom svom lista stane dotican pokusa na sve nacine doc do novog UP ... server se siri i kad dodje do nekog ko namjerno objavi javno pritom siluje server i objavi npr. 5 lista na taj nacin je gazdi samo pomogao da bolje zastiti svoju ponudu i naravno sve teze i teze dolazimo do novog UP imali smo vise takvih primjera... uz to ima ovdje clanova sa vise nikova i kom vjerovat??

Izmjena posta

Clanovi koji su do sad posjecivali ovu temu pa i druge posjecuju je i Dan danas dal su u VIP-u ili ne samo velika vecina njih nece da se upusta u diskusiju ko sta i zasto... nije im potrebno

Pozdrav
Ma Sota covjece nije meni do tog V.. rekao sam da necu tu rijec izgovoriti i da su me pozvali nebi nikad usao jednostavno bi se zahvalio meni je do druzenja ne volim da sam pod komandom necijom volim disati nemogu biti zatvoren i sve pasivno gledati, ja sam covjek koji ima viziju u zivotu i po tom se ravnam ja u zivotu nisam ni jednu listu stavio na sf forum cak ni neznam kako heheh nisam nikad ni probao niti bi to uradio.A sto se tice lista malo se suzilo heheh to mi se dopada ali lista ima i dan danas i to vise nego ikad ali to mi se dopada ja sam vec davno rekao nemojte nemojte i molio ali badava po 10 kom od jednog servera i tvoje cuvam sto si i ti stavio cak imam i folder nazvan sota ovu drugo rijec necu napisati heheheh .Svaki si bira drustvo to je njegovo pravo a da sam ljubomoran na nekoga neznam zasto bi trebao biti meni je drago kad neko nesto nade ili ima.

Natrag