- Učlanjen(a)
- 05.05.2010
- Poruka
- 1.533
Ali ruku na srce koliko nas je ostalo ovdje nekolicina i mi pisemo Burman ,ja Gale ,International,ovaj misa98zvezda i da je forum zamro je ,ali neznam zasto ciji je to interes dali onih koji prodaju liste da grupu ljudi stave pod svoju pasko ili je nesto drugo u pitanju.Aj molim te recite mi sta je lose u zezanciji ako ima svoje granice zar ste vi svi tako ozbilji u zivotu svojem koji zivite ma dajte ljudi ma nismo mala djeca ipak imamo svi vec 5 banki.Pa nek to bude tema za razgovor za salu pa nije sve u listama zar ste toliko njima opsednuti pa zar se moramo svadati i prepirati ko koliko ima pa nek ima i da jos nade sretno mu bilo pa nemozes sa dvije zlice jesti i dva programa istovremeno gledati.Zar je vazno dali je utakmica na HRT2HD ili hb1 HD.Zar je toliko bitno da su liste ispred drugarstva i druzenja dosle zar su one te koje su nas razdvojile.Tako bi trebalo biti a ne da pojedinci skacu na svaku napisano rijec i odmah to je provokacija sta je provokacija zar je provokacija kad neko spominje onu rijec ma dajte molim vas budite razumni otvorite oci i svi se zapitajmo kamo nas to voditacno je sve (zahvalio sam za sve, i pitao, nisam ja nezahvalan druze moj,nisam ja Tebe tu napao,no nacin sta radite vas nekolicina, a nama spocitavate), tesko je priznati, i biti samokritican, Tvoja pomoc nam MNOGO znaci, ali izostaje u zadnje vreme, MORAS vise raditi konkretno Ti si MODERATOR, razumes li sta sam napisao. Ne vredi pao Ti mrak na oci, nisam ni mislio da ce se ovo pravilno razumeti (Warez je,,,,,.......)..Mislim da necu vise polemisati, jel mogu stradati ipak se zna na cijoj je strani cuskija.
Ovo je bio podforum, dok je od sefova radio boki71,losmij, denis.,,,,,,,ovo je sad treca liga
(moje licno misljenje)