Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ovo je tema

http://serbianforum.org/threads/internet-radio-i-televizija-kutak-za-druzenje.686806/page-88

za druzenje a NE za proviciranje tj. do sad kako ja tako i ostali iz Stafa tolerisali smo vase provokacije vise toga NECE biti znaci druzimo se pomazimo jedni drugima koliko zelimo i mozemo neko mora ovo da vam napise ovaj put sam to JA

Nekolicina vas se zakacila za VIP temu kao buva na G***o a druga stvar niko vas ne dira od clanova iz VIP teme bas niko i ne zele da komentarisu vase nebuloze pa neko mora da vam skrene paznju na vase ponasanje u ovom slucaju sam to opet JA

Kom NE pase SF forum siroko vam polje

Toliko...........

Pozdravljam

Član
Učlanjen(a)
28.11.2009
Poruka
7.686
Mora da su onda ti "zasluzni" i pomalo neposlusni ! ;)
Krsimo li mi, pomalo neposlusni, necim pravila foruma ?!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Samo da kazem da u mojim postovima nije bilo nikakvih namera provociranja. Ja sam video tu listu i tog clana (novi clan, nekoliko posta i ta lista) i bilo mi je sumnjivo. I hteo sam da napomenem da proverite da nije neki clan poceo da postavlja na druge forume (kao prosli put). Samo sam hteo to da napomenem, samo da pomognem. Bilo mi je sumnjiv taj clan. Nikakva provociranja i tako to. Valjda me razumes Sota
A to Burman, voli da se zeza.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Kako vam ne dosade te sitne provokacije....
Kunem ti se da nisu provikacije doslo je do mene nesto i nece dalje ostaje kod mene i necu to iskoristiti jer postujem forum od razlike nekih iako mi je taj sugerirao nek to objavim na sultanovci i kajgana forum i slucajno se post poklopio gore sa onim sto je meni jedan poslao pa sam citirao i nije zlonamjerno.A i nebi volio da neku salu nekog clana bilo kojeg ako nesto napise da se to odmah tumaci kao provokacija neko se mozda sali na svoj nacin, a drugi salu ne razumije dolazimo iz raznih krajeva svijeta nije svugdje in;).

Kome to treba bitkananeretvi ?
Ti Arif(Beganovic) prodaji tamo na sultanovci mi ti to ovdje ne trebamo ako je stvarno doslo da od tebe kupi ja cu mu radije dati gratis

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Evo tko iz comba nek mi pošalje link pp..
Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Ti Arif(Beganovic) prodaji tamo na sultanovci mi ti to ovdje ne trebamo ako je stvarno doslo da od tebe kupi ja cu mu radije dati gratis
Svaka cast Tebi i tvojoj logistiki (imas majstore oko sebe, a po do sada vidjenom sudim da i sam ovo drzis u malom prstu) sto se zezanja tice, apsolutno mislim da treba sve dopustiti u granicama fer pleja, jer inace ovaj podforum ,ne opstaje, turoban je zivot u ovim vremenima, pametni strucni lucidni vickasti i zabavni su svugde in..
Smrt fasizmu,Sloboda Narodu

PS :gde ces vecih provokacija za nas male sa ove druge VIP strane, nego kad se moj drug Sota svaki dan hvali imam ovo imam ovo (indirektno ,slikama i inim nacinima), trosi to sto zna dzaba, treba da deli ,deli deli,to je moto stav i filozofija Wareza, da oni sto znaju uce one druge i sve im bezrezervno daju. Imam takvo 10 godisnje iskustvo.
Naravno da provociranje takve vrste (malo vise je torpedov post,tipican primer ,"ja mogu sve") iritira nas male , ne sanjam ja VIP, pa po znanju koje imam iz ove oblasti ,ja tu ne pripadam,ali mi se svidja ideja ,da uzmes kad Ti treba i sta Ti treba (torpedo),.
Nema vise onih starih kuka zbog kojih je vredilo ovde uci, pogledajte sta je ovde novo, ako su u VIP-u, pa nisu valjda u (ako je ovo za baneta, onda nista niste razumeli) .Nije ni konfucije ni konfuzija,prosto emotivno bez lekture .Haugh

Poslednja izmena:
Natrag