Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2012
Poruka
25.191
neko rekao 100 zena? (200 sisa)
img
:opaaa::roll:

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Jeste u pravu i ali znas kako se veli da svaki gost je uvijek u pravu tako se veli kod nas u HR;)
Ja sam isto pitanje postavio jos pre godinu dana a onda sam i sam malo razmislio :) Dal bi iko od nas napravio nesto gde ne bi imao apsolutnu kontrolu tj. dal bi ostavio nesto skriveno od sebe samog? Kad tako pogledas onda shvatis da je i samo pitanje smesno. Dal neko cita te poruke? Iskreno mislim da ih ne cita jer tu ionako nista posebno nece naci.

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Sad ste me bas slatko nasmijali :roll: jbg sad nema vise lista koje nikom nisu poznate :roll: Ocu da kazem nigdje NE objavljene :roll: e jbg ko je kome i sta poslao sad se zna :gl_sigh: danas mi prvo kolega uljepsao Dan sad vi na forumu

Malo sale ne skodi

Pozdrav

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
citam sada i slatko se smejem.....vezano za privatne poruke...

pa jel vi stvarno mislite da mene zanimaju poruke bilo koga od vas......ovo je smesno meni...

postoji addon za xenforo..instaliran je u samoj bazi ne koristi ga niko ,nije ni aktiviran.....to potpisujem ......nije aktiviran nama co adminima,niti mi imamo pristup bazi...niti mozemo da ga aktiviramo...niko sem vlasnika.......a njemu neznam dali radi i aktiviran je...

a ako mislite da to nije tako........ok prihvatam......citam svaku vasu poruku....posto sam jako znatizeljan i imam vremena na pretek i zelim to da radim......

ja da imam tu opciju banovao bi odavno dosta njih,koji su iznosili naprimer iz one grupe moje liste koje sam postavljao....uostalom nezelim nikom da se pravdam.....ako mislite da citam,ok onda citam.....ako mislite da ne citam...isto ok ....potpuno mi sve jedno......

ako hocete da pisem vlasniku da mi aktivira,.....nije problem i onda videom da vam pokazem da je aktiviran i kako radi......:beee:.......moze i to.....

posto sam vec videom pokazao da nije aktiviran i da neradi......

Natrag