Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Ne samo da moze a i se radi kako moze da menja avatar i drugi stvari bez da te pita ili da ti daje objasnenija ,za njega ti si edna ovca ko stalno treba da strigati .hehehe.Posle dodzje ovde i ti se pravi koliko je zabrinut za tobom , za to nista koristno ne stavljai u poruke ili bilo gde moze na drugi nacini da komunikiras van foruma.

vidi se da si prepametan.....i da ti preliva znanje....

avatar mogu menjati svi moderatori.....njih petnaestak ovde ,posto mogu uci u svaciji profil ,skloniti neprikladno poput recimo potpisa i drugih stvari.....kao i da banuju svakog korisnika....

admin moze malo vise od toga........moze da te ne banuje ali da ti zatvori opciju pisanja glupih komentara i samo sa tog nika da gledas forum i citas ga......jer tebe ovde jedino ja stitim od bana...

dokle vise da te ucim.....ti si ili ponavljak ili manje intiligentan kada godinama ti pricam isto......sledeci moj savet tebi i ucenje osnovnih stvari 10 e......posto toliko naplacujem iptv po tebi.....

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Hvala tebi @boki,kao sto sam i ranije rekao!
Moje licno misljenje,je da bi trebao da ukines ovu pricu,
i sa jedne i druge strane!!!

Izbor je tvoj druze?!Mislim da ce se na ovu pricu,javiti i nadovezati malo ljudi...

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Ih Boki, toliko trajnih naloga....
Ja nemam ni kod žene trajni nalog - može da me šutne kad hoće, a SBB... dok imam da plaćam... ništa mi nije trajno :roll:

Na trenutak mi se UČINILO da viettv nisi upisao., pa se zabrinuh!

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
Ih Boki, toliko trajnih naloga....
Ja nemam ni kod žene trajni nalog - može da me šutne kad hoće, a SBB... dok imam da plaćam... ništa mi nije trajno :roll:
Dok si siv,za tebe nema zime...Ili mozda ima,dok imas kontrolu?

Imam i ja SBB I MTS pa se ne hvalim!Mada ovima iz Titinog kraja,to stoji u opisu posla...Ipak su oni Titini sinovi...:beee:

Nemojte molim vas da ovo iko shvati licno...

Inspired by the truth event

Poslednja izmena od urednika:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Meni se cini kad nemam kog da gajebavam dodjem na SF Forum

Malo smo rastjerali maglu;)
Pozdrav

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
@Sota
Sta je sitno brate u celoj prici?I ja sam ovde maltene celog dana prisutan,kao i ti,i moji drugari i u nasoj maloj sobi?!Quatro koju cu ti navest,ima vise postova nego li 80% ljudi tamo negde!O zahvalama da i ne govorim...Ako drugi imaju pravo na svoju privatnost,pa zasto i mi nebi?Kad ovo kazem,pricam o @international,@dsuki@chalton,mojoj malenkosti i svim ljudima dobre volje koji hoce da se druze sa nama!
Jednostavmo te molim,da i mi napravimo svoj kutak na forumu sa istim opcijama koje imaju siva imena ili ti "siva eminencija"?!
I naravno da niko ne cita nase postove,a provereno je neko to radio!
Hvala ti unapred!
p.s.ne moramo biti sivi,neka budemo crni za tamo neke,kao i uvek

Poslednja izmena:
Natrag