Internet Radio i Televizija - Kutak za druzenje

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
72295581dcd1.gif
oitanje uredniku ,ovog ,dijela foruma za kojeg ,mislim da je posten i dobar covjek ,znaci pitanje samo njemu ,dali ,postoji mogucnost ,da se pm poruke citaju i koliko je zagarantovana ,nasa privatnost ovdje , kratko i jasno ,da ili ne,hvala

Učlanjen(a)
14.03.2016
Poruka
20
72295581dcd1.gif
oitanje uredniku ,ovog ,dijela foruma za kojeg ,mislim da je posten i dobar covjek ,znaci pitanje samo njemu ,dali ,postoji mogucnost ,da se pm poruke citaju i koliko je zagarantovana ,nasa privatnost ovdje , kratko i jasno ,da ili ne,hvala
Ne samo da moze a i se radi kako moze da menja avatar i drugi stvari bez da te pita ili da ti daje objasnenija ,za njega ti si edna ovca ko stalno treba da strigati .hehehe.Posle dodzje ovde i ti se pravi koliko je zabrinut za tobom , za to nista koristno ne stavljai u poruke ili bilo gde moze na drugi nacini da komunikiras van foruma.

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
72295581dcd1.gif
Sve i da može a prilično sam siguran da može urednik foruma to neće proznati pa sve da ga muče k'o Nemci partizanskog kurira :D To mue dođe na isto kao kad bi političar na vlasti pred izbore priznao da je loše radio

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Ne samo da moze a i se radi kako moze da menja avatar i drugi stvari bez da te pita ili da ti daje objasnenija ,za njega ti si edna ovca ko stalno treba da strigati .hehehe.Posle dodzje ovde i ti se pravi koliko je zabrinut za tobom , za to nista koristno ne stavljai u poruke ili bilo gde moze na drugi nacini da komunikiras van foruma.
pa ti si otrovan ko zvecarka

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
72295581dcd1.gif

Da ponovim, kao sto sam napisao @dsuki -ju u poruci:

Opciju citanja poruka imaju samo administratori koliko ja znam. Koliko sam ja upoznat, @boki71 je na svoj zahtev trazio iskljucio tu opciju sebi. Tako da ako stvarno mislite da neko cita poruke, prijavite nekom od adminsitratora. Mislim da ne postoji drugi nacin, osim da neko od adminsitratora cita poruke, cisto sumnjam da je neko uspeo da probije xenforo. Ukoliko vise ljudi ima u poruci, verovatnije je da je neko odatle izneo...

Inace normalna stvar je da adminsitratori mogu da pogledaju poruke, kako bi drugacije utvrdili da li neko stvarno nekoga maltretira preko poruka? Koliko ja znam mislim da svaka forumska platforma to omogucuje, naravno samo administratorima. Administratori foruma su obicno ljudi od velikog poverenja, zato im se poverava takva funkcija..

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
hhahaah ,akcija reakcija,jos kazete da neprate ovaj dio.
i da jos nesto ,pazite koje scanere koristite jer pojedini scaneri kupe logo i salju na server sa koga kupe vase rezultate ,cisto da imate informaciju

Poslednja izmena:
Natrag