- Učlanjen(a)
- 31.08.2012
- Poruka
- 636
Moze i meni. hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne samo da moze a i se radi kako moze da menja avatar i drugi stvari bez da te pita ili da ti daje objasnenija ,za njega ti si edna ovca ko stalno treba da strigati .hehehe.Posle dodzje ovde i ti se pravi koliko je zabrinut za tobom , za to nista koristno ne stavljai u poruke ili bilo gde moze na drugi nacini da komunikiras van foruma.oitanje uredniku ,ovog ,dijela foruma za kojeg ,mislim da je posten i dobar covjek ,znaci pitanje samo njemu ,dali ,postoji mogucnost ,da se pm poruke citaju i koliko je zagarantovana ,nasa privatnost ovdje , kratko i jasno ,da ili ne,hvala
Sve i da može a prilično sam siguran da može urednik foruma to neće proznati pa sve da ga muče k'o Nemci partizanskog kurira To mue dođe na isto kao kad bi političar na vlasti pred izbore priznao da je loše radiooitanje uredniku ,ovog ,dijela foruma za kojeg ,mislim da je posten i dobar covjek ,znaci pitanje samo njemu ,dali ,postoji mogucnost ,da se pm poruke citaju i koliko je zagarantovana ,nasa privatnost ovdje , kratko i jasno ,da ili ne,hvala
Nece mozda urednk foruma,ali su malkice nize rangirani mozda priznali.Sve i da može a prilično sam siguran da može urednik foruma to neće proznati pa sve da ga muče k'o Nemci partizanskog kurira To mue dođe na isto kao kad bi političar na vlasti pred izbore priznao da je loše radio
pa ti si otrovan ko zvecarkaNe samo da moze a i se radi kako moze da menja avatar i drugi stvari bez da te pita ili da ti daje objasnenija ,za njega ti si edna ovca ko stalno treba da strigati .hehehe.Posle dodzje ovde i ti se pravi koliko je zabrinut za tobom , za to nista koristno ne stavljai u poruke ili bilo gde moze na drugi nacini da komunikiras van foruma.
oitanje uredniku ,ovog ,dijela foruma za kojeg ,mislim da je posten i dobar covjek ,znaci pitanje samo njemu ,dali ,postoji mogucnost ,da se pm poruke citaju i koliko je zagarantovana ,nasa privatnost ovdje , kratko i jasno ,da ili ne,hvala