Инцест на почетку људске расе

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ne pricam ja o evoluciji niti je sporim niti ne sporim, e vidis ja sam naucio sebe da budem na kvacilu i da nemam misljenje za stvari koje nemaju licno veze samnom, ali postavlja se pitanje kako znas da je to bio prost oblik zivota? ti mozak nisi mogao da iskopas, samo neke obicne skelete i onda na osnovu teorije i zamili to je bio prost oblik zivota, a ta evolucija tehnologije nema mozda nikakve veze sa covek u smislu on je postao pametniji i napravio nesto, mozda to ima veze sa nekim van zemaljskim stvarima do kojih su ljudi dosli i proucavali. opet ti pricas o "dokazima" oni bre manipulisu celim svetom a ne samnom i sa tobom i sa adrianom, svi smo mi ovce ja sam opet ovca koja ima malo otvorene oci, jos samo malo i postacemo zombi svi

P.S ne mozes ti da posmatras evoluciju coveka pre 3000 ili 5000 godina, zato sto ti ne mozes da sebe vratis kroz vreme i da se pojavis u tom vremenu i da posmatras coveka sta radi i kako razmislja i ostalo, ti mozesda posmatras neku obicnu evoluciju biljaka ili zivotinja koja nije toliko ni znacajna

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
znamo da je nije bio kompleksan zivot jer nisu uopste skeleti nadjeni, ja sam spreman da odmah prvi priznam da su me prevarili, cim mi neko dokaze da je nadjen fosil coveka star 20 miliona godina i slicno, a da evolucija nije tacna nasli bi vec milione, bili bi rastrkani svuda da smo svi nastali u isto vreme, adrian je spreman da poveruje da je sve to masovna zavera medju 99 % naucnika pre nego sto ce da pomisli da prikazuju prave dokaze jer su naucnici i time se bavep.s naravno da ne mozemo da posmatramo tu evoluciju, jer se nije dogodila u tako bliskom i malom periodu, ali mozemo da vidimo ogromne razlike tokom vremena u fosilima koje nalazimo, polako nalazimo fosile koji sve vise i vise lice na nas i na kraju nalazimo i nas, kad se najstariji ljudski fosili pojavljuju svi ostali sem neandertalaca i homo florensisa su nestali, zato danas smo mi jedini zivi, mada ne izgleda da cemo jos dugo

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ја сам већ у неком ранијем посту поставио исечке из докумената са масонских сајтова. Не од неког теоретичара завере, већ директно од људи који су одговорни за ову немогућу теорију (зато је још увек теорија, макар је и прогласили истином без доказа). Све пише лепо, они ништа не крију више. Ствар је, дакле, у појединцу да ли хоће да види нешто или ће остати у свом сопственом убеђењу (или како су га научили).

Што се тиче еволуције, кажем ти, нико никада није био СВЕДОК еволуције. Већ сам једном покушао да духовито одговорим шта је еволуција: људима треба трећа рука и он израсте, мајмуну треба још један реп да се лакше пење и он израсте итд. Веома једноставни примери. А да не говорим колика је глупост веровати да си настао од простог једноћелијског организма. Веровати да су инсекти развијали све своје сензоре милионима година, а тек онда били у могућности да полете и лет одржавају. То би било као да човек почне сада да развија постепено сензоре на вратном делу и након пар милиона година лети (и још му крила израсту). Небулозе.

И још нешто за инсекте: за њих кажу да се никада нису мењали, што говори да је комарац пре 6000 година исти онај комарац кога сада видиш. Ако дође до дегенерације или мутације, то свакако није еволуција.

Кључна ствар је како може од мртвог настати живо? Никако! Зато Пастеров аксиом ("живо настаје само од живог") нико није оспорио нити може, када се већ бавимо науком.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
nastajanje novih vrsta od zajednickog pretka ( evolucija ) je bila posmatrana, ne znam zasto ponavljas da nije. Nema sta duhovno da govoris sta je evolucija, naucnici znaju bolje veruj mi, i nema sta da se veruje da je nastao od jednocelijskog organizma , to svi dokazi govore, vera nije potrebna, svi vi vernici koji poricete evoluciju treba da trazite ove fosile koje sam spomenuo, ceka vas nobelova nagrada

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
nemoj da mislis da naucnici ne pripadaju masonima ili rotari klubovima ili malteskim vitezovima ili skull and bones-ima ili Bilderberg grupi ili nekoj slicnom organizaciji, u javnost se pusta samo ono sto oni hoce a tajne ostaju tajne, oni sve mogu, mogu da nam poture pricu koju god hoce, toliko su nam isprali mozgove da sad mogu da rade sa nama sta hoce, tebi mogu da pustaju snimke evolucije i da ti pricaju price a ti ces da gledas kao u bioskop, meni mogu isto to da rade za neke druge stvari, ja za razliku od vas svih ovde prisutnih, ne tvrdim nista ono sto ne znam ne znam ono sto znam to znam, niti znam da li su svi nastali odjednom niti znam da li postoji bog ali znam da postoji dusa, ja jednostavno necu da tvrdim nesto sto ce neko da mi poturi ispod nosa sto mi se svidi

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
[WARNING]Tema je: Incest na početku ljudske rase.[/WARNING]

I ni se svidja na neke. Ja nisam htela da stavi previranja u dusama vernika. Sve ovo je zapisano u bibliji .

@Адриан, извини, религија нема места у школама. То је друга тема.​

Član
Učlanjen(a)
02.11.2009
Poruka
303
Адам и Ева су први, али не и једини људи.
Када је Каин убио Авеља, Бог на њега ставља знак да га неко не би убио.
ко су на Земљи била само Адамова и Евина деца, чему онда овај знак.

Дамапика, прве школе су настале у крилу Цркве.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Адам и Ева су први, али не и једини људи.
Када је Каин убио Авеља, Бог на њега ставља знак да га неко не би убио.
ко су на Земљи била само Адамова и Евина деца, чему онда овај знак.

Дамапика, прве школе су настале у крилу Цркве.

Не знају то, то се заборавља. И писменост и просветитељство су се ширили захваљујући црквама, а сада се подсмева улози цркве на унапређењу људске заједнице. Последице су више него очигледне.

Poslednja izmena:
Natrag