Član
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poruka
- 1.538
ne pricam ja o evoluciji niti je sporim niti ne sporim, e vidis ja sam naucio sebe da budem na kvacilu i da nemam misljenje za stvari koje nemaju licno veze samnom, ali postavlja se pitanje kako znas da je to bio prost oblik zivota? ti mozak nisi mogao da iskopas, samo neke obicne skelete i onda na osnovu teorije i zamili to je bio prost oblik zivota, a ta evolucija tehnologije nema mozda nikakve veze sa covek u smislu on je postao pametniji i napravio nesto, mozda to ima veze sa nekim van zemaljskim stvarima do kojih su ljudi dosli i proucavali. opet ti pricas o "dokazima" oni bre manipulisu celim svetom a ne samnom i sa tobom i sa adrianom, svi smo mi ovce ja sam opet ovca koja ima malo otvorene oci, jos samo malo i postacemo zombi svi
P.S ne mozes ti da posmatras evoluciju coveka pre 3000 ili 5000 godina, zato sto ti ne mozes da sebe vratis kroz vreme i da se pojavis u tom vremenu i da posmatras coveka sta radi i kako razmislja i ostalo, ti mozesda posmatras neku obicnu evoluciju biljaka ili zivotinja koja nije toliko ni znacajna
P.S ne mozes ti da posmatras evoluciju coveka pre 3000 ili 5000 godina, zato sto ti ne mozes da sebe vratis kroz vreme i da se pojavis u tom vremenu i da posmatras coveka sta radi i kako razmislja i ostalo, ti mozesda posmatras neku obicnu evoluciju biljaka ili zivotinja koja nije toliko ni znacajna
Poslednja izmena: