Инцест на почетку људске расе

Član
Učlanjen(a)
31.03.2010
Poruka
158
nisam znao da je homoseksualnost izbor, znaci od utorka ce da mi se svidjaju muskarci do cetvrtka cisto da vidim kako je pa cu da se vratim na staro, ako je izbor ili izopacenost , ako homoseksualnost nije prorodna zasto se onda javlja u svim vrstama zivotinja ne samo u nama, i nisam znao da su darvinisti osporivaci boga, znaci 99 % biologa mrzi hriscanstvo?

Sada znaes da je homoseksualnost izbor. Sest dana nedeljno mozes promeniti svoju seksualnost , a na sedmi ces odmoriti . :D

Kainova žena (Prva Mojsijeva 4:17) je bila Adamova i Evina ćerka ili unuka.

Adam i Eva nisu imali nikakvih genetskih malformacija

Kainova zena je bila Adamovo i Evina cerka. Sit je rodjen 100 godina posle Kain. Biblija kaze da je Adam poceo da cerkama rodjeni posle rodjenja Sitom .

Nema dokaza da su Adam i Eva nisu imali genetske defekte . Incest kao osnova covecanstva je dokumentovan u bibliji. :dtyste:​

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
sad nisam bas ni siguran da su sve zivotinje sklone homosexualizmu, zato sto mi to sve smrdi na zaveru homosexualaca, posto nam je svima poznato da su oni veoma uticajni i da im ima svuda, e sad i onaj medicinski potvrdjen rezultat da je to bolest, je poveucen pod pritiskom veoma mocnih i uticajnih homosexualaca, njima nije u interesu da ih smatraju za bolesne i isto mislim da ima uticaja i tu da su sve zivotinje sklone tome kako bi navodno pokazali ljudima kako je to prirodno, a svaki normalan covek zna da to ne moze da bude prirodno upravo iz razloga sto sam naveo gore

boki71-albums-smajli-2-picture2582t-zavariti-od-smija.gif
Mi cemo preci na forumu "Seks ".​

sta ima veze malo da se opustimo :air_kiss:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
snimani su homoksualni aktovi izmedju vecine vrsta u prirodi, jednostavno nismo mi posebni po tome, ako se desavaju poremecaji, mutacije ili bilo kako zelite to da nazovete desavaju se u svim sisarima, ne samo kod nas, niko ne bira da bude takav

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Леле! Адриан зашто си тако лjут? Каква педерастиjа? Шта си написао? Jош мало и убити ме камењем.

Не треба ми изговор за мој атеизам. Извини, али изгледаш као фанатик. Суштина теме је заснован на библији. Теорија заједничког претка свих људи је нелогична. Које боје је тај "биолошки Адам"? Бела, црна, жута, црвена или албино?

Не гађам ја камењем. Можда моја реакција делује оштро, али довољно је да човек погледа наслов и чита коментаре атеиста. Да не причам о томе колико се пљује по Богу и колико се бежи од истине иако је више него очигледна. Ако неко жели да буде атеиста ја немам ништа против, ствар избора и срца. Далеко од тога да сам "фанатик", како говорите за вернике који не желе да одступе од Библије.

nisam znao da je homoseksualnost izbor, znaci od utorka ce da mi se svidjaju muskarci do cetvrtka cisto da vidim kako je pa cu da se vratim na staro, ako je izbor ili izopacenost , ako homoseksualnost nije prorodna zasto se onda javlja u svim vrstama zivotinja ne samo u nama, i nisam znao da su darvinisti osporivaci boga, znaci 99 % biologa mrzi hriscanstvo?

Перверзија и изопаченост су сада модерни и рекламирају се непрестано на медијима, тако да мој коментар апсолутно ништа не може да промени. Поента је о потпуно изокренутом уму данашњег човека коме је разврат понос, а ако неко каже да је то лоше и изопачено, он нарушава некаква људска права и слободе. Свако нека ради како мисли да треба, али никада црно неће бити бело и обрнуто, докле год је "фанатика" који то не желе да прихвате као нормално опредељење.

Од 100% биолога ја не знам колики је проценат оних који верују у Бога и Његово стварање, али знам да нико не сме јавно да се изјасни јер ће бити:

1. одбачен и отпуштен,
2. исмејаван,
3. проглашен за будалу.

Имамо пример министарке која је хтела у наш школски систем да унесе и опцију да смо настали по Божијој вољи и истог тренутка је добила отказ. Већег доказа да су данашње државе антихришћанске (антибожанске) нема. И онда се ти исти политичари који су је најурили појављују у црквама као некакви верници. Али теорију коју су масони припремили и презентовали учимо сви као азбуку.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
danas sve moze da se snimi, cak i da jedna ista osoba ima sex sa samim sobom xaxaxaxaxaxa, ne govorim ja o tome znam ja da ima zivotinja koje su sklone tome zato sto sam video, ali ne mislim da su sve sklone tome i mislim da je to propaganda homosexualaca, jos jednom niti imam nesto protiv niti idem da ih bijem i osudjujem imam ja pametnija posla, bolesne ljude ne treba biti i osudjivati nego im treba pomoci

mada kad pogledas nisu one sklone homosexualizmu cak i ne postoji zivotinja homosexualac, ona moze samo da bude biseksualac

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ta teorija je jedina sa dokazima i jedna od aksioma danasnje biologije, ja sam isao na veronauku u srednjoj skoli i moja profesorka je sedela rame uz rame sa mojom profesorkom iz biologije i obe su verovale u boga i cudno da nisu dobile odkaze ako je tacno to sto ti pricas.A ta opcija po bozijoj volji moze da se uci na veronauci, i tu se i uci, ja znam jer sam isao na te casove 4 godine, tako da to sto ti pricas nije istina

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
koliko ti onda ne znam, da nemoze da bude zavera ako svi znaju za nju, onda bi svi znali da je to propaganda i zavera, ja jednostavno ne dozvoljavam da neko manipulise samnom, mnogo sam ja decko prosao u zivotu za mojih 30 godina od bede do bogatstva od specijalne jedinice do kazne i osude da sam ne patriota, e vidis upravo u toj specijalnoj jedinici sam naucio sta znaci manipulacija ljudima i koliko je to ozbiljna tema, pricas mi o neke dve profesorke da li nesto znaju ili ne znaju, ja sam bio manipulisan i znam kako je to i ja sam verovao sve sto su mi rekli i pokazali, ali veruj mi nije to tako vidim da ti olako verujes nekim stvarima, to sto ja blesim ovde po forumu to je nesto drugo, ali ti kazem sad i tebi i svima "ljudi ne budite ovce"

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
ta teorija je jedina sa dokazima i jedna od aksioma danasnje biologije, ja sam isao na veronauku u srednjoj skoli i moja profesorka je sedela rame uz rame sa mojom profesorkom iz biologije i obe su verovale u boga i cudno da nisu dobile odkaze ako je tacno to sto ti pricas.A ta opcija po bozijoj volji moze da se uci na veronauci, i tu se i uci, ja znam jer sam isao na te casove 4 godine, tako da to sto ti pricas nije istina

Учи децу да су настала од мајмуна (примата, наводно), а верује у Бога? То никако не иде заједно. Имам блиску рођаку која је генетичар и она верује. Мислиш да сме ЈАВНО да оспори ту лаж од теорије коју нико никада није доказао нити јој присуствовао? Да, нико није никада био сведок еволутивног процеса. То је још нешто што нам нису рекли. И ја сам прошао школовање и знам о чему говорим. Дакле имамо случај верника који верује у Бога и паралелно са тим свесно шири лаж која је против њених веровања. Шта нам то говори о тој особи? Да јој је изузетно тешко, али да је бирала да шири лаж због егзистенције (плате и сл.).

Једноставан пример: Никола Тесла зна (ВЕРУЈЕ) да је наизменична струја боља у сваком погледу, али због положаја и плате коју је примао код Едисона он се повлачи и пред људима хвали једносмерну струју иако не верује у њу. Да ли би Никола Тесла онда заиста постао Никола Тесла кога ми знамо и хвалимо?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
ali mi jesmo posmatrali evoluciju, jel su ljudi koji su kovali tu zaveru i fosile postavili tamo gde treba, zasto prvo nalazimo jednostavne oblike zivota pa idu ka sve kompleksnijim, mora da su bas dugo zakopavali sve te vrste , evolucija je dokazana i testirana stalno, i sto je najbitnije posmatrana, i naravno da dosta ljudi koji veruju u boga veruju i u evoluciju jer ne mozes da pobegnes od dokaza, ako poredimo evoluciju i veru, ocigledno je koja je laz

Natrag