Rekao je da cjepivo ne rješava problem Covida. I što još treba?
Samo da se ne pominje ono što nije rekao. To je jako važno. Inače, Oksfordista svakako neće poricati važnost vakcine niti će biti i dalje na tom položaju. Zato kažem da je kontekst jako bitan.
Stvaranja panike na nivou čitavoga svijeta, ovome nesretniku sigurno nije pomoglo. Nastavili se kako ti zagovaraš ovakvih će biti sve više.
To bi se desilo i dešavlo se i pre..a to je opomena da ima puno nasilja u rukama našim..Bog više ne može trpeti ovo nasilje.
Ovo ti misliš za mene, a ne za sebe.
Ne, mislim na ceo svet. Ceo svet leži u lokvi krvi. Samo, da li znaš da prolivamo krv i kada ne ubijemo? Jer znaš za to? Kada naš karakter je pokvarten i zao..kao da smo ubili. Zato su nam ruke u krvi..i kada mrzimo, i škrgućemo zubima u sebi na bližnjeg i tada ubijamo...i Bog bezakonje trepeti ne može..zato je ovo opomena...za bezakonje. Evo ne moraš verovati meni ali ako imaš tu hrišćansku crtu ne bi trebalo da poričeš jer znamo da je tako, no pored toga evo tekst Pisma koji govori o ovome i sličnim situacijama:
"
Hajde narode moj, uđi u sobe svoje, i
zaključaj vrata svoja za sobom, prikrij se za čas, dokle prođe gnev. Jer, gle,
Gospod izlazi iz mesta svojega da pohodi stanovnike zemaljske za bezakonje njihovo, i zemlja će otkriti krvi svoje niti će više pokrivati pobijenih svojih", Isaija 26,20.21
U ovakvim vremenima, pohođenja za naša bezakonja savet Gospodnji je da se sklonimo na vreme.