Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako ti treba ta opcija neko je ovde već kačio: http://serbianforum.org/threads/igo-nextgen-gps-navigacija.571773/page-222#post-2214078Moze, to za pivo smo se dogovorili
A ne stvarno, ako samo otvara google maps, po meni je beskorisno.
Ja sam mislio da moze da uveze neku adresu ili poi po koordinatama u iGO direktno pa da nastavimo navigaciju kroz iGO.
Lažni spisak prekršajnih kamera
Primetio sam da je drugar @akineki stavio link ka informaciji koja se ovih dana pojavila u više elektronskih medija. Radi se o navodno postavljenim novim prekršajnim kamerama sa automatskim snimanjem. Jutros sam obišao 3 lokacije na mojoj opštini, na Čukarici.
Jedino su mi sumnjive patike obešene na kabl u blizini loakacije broj 11
6. Požeška 52 - OŠ "Josif Pančić
11. Kneza Višeslava i Osogovska (sada Ulica Olivere Marković) - OŠ "Banović Strahinja"
12. Kod škole u Ulici Ace Joksimovića - OŠ "Ljube Nenadović"
Dakle, slično onim kamerama na vrtićima u Novom Sadu, radi se o dezinformaciji.
EDIT
Inače, mnogi mediji su objavili demant policije. Nažalost, kada se izgubi poverenje, kome kasnije verovati...
Taj Alvirovic i Radenkovic iz uprave saobracajne policije la*u kao Braca Grim u svojm bajkama zajedno.Sto se tice relevantnosti izvora, ne ulazim u tacnost ili netacnost istih, samo znam da je to objavljeno u vecini elektronskih medija. A secam se da je na istu temu i g. Alvirovic pricao u svojoj emisiji pre izvesnog vremena i da je u razgovoru sa policijskim sluzbenikom konstatovano da sustina kamera nije kaznjavanje, vec edukacija i povecanje bezbednosti svih ucesnika u saobracaju. I cini mi se da je obecao spisak postavljenih kamera.