Izgleda da u danasnjem apdejtu Pongo skina ima lepih promena. Brzinski sam samo obratio paznju na par stvari koje su u zadnje vreme bile aktuelne i koliko vidim to je sredjeno.
- Testirao sam (u simulaciji) prolazak kroz tunel sa ukljucenom automatskom promenom dan/noc i aplikacija nije kresovala,
EDIT: Razgledao jos malo i ustanovio da je Pongo ovo resio bas na mestu za koje sam izneo misljenje da je uzrok problema:
...Od kad je, pored dnevnog i noćnog, ubacio i kolor mod, Pongov skin je baš postao mušičav...
[quote name="marxista" date="22.11.17, 0:17" post="67322642"]Кроме этого виновато автоматическое сменение день|ночь. И только в скине Понго. Заметил уже что ето начало тогда когда внесён способ выбора цветного режима.
Если ручно выберу день (ночь) тогда все будет хорошо.[/quote]
...podesavanja/ekran i eno uklonio je kolor menije
- za emergency SMS ne mora da se koristi eksterna aplikacija vec je moguce koristiti wicewandel/neoss75/arimi resenje sa java pozivanjem android defaultne app za tu namenu ...isto je i kada je hitni poziv u pitanju.
EDIT: super, polozaj indikatora koriscene mape je prilagodjen gjamapchangeru i to uz primenu njegove metode za odabir ikonice - ne koriste se pridodate ikonice vec su npr. lokalni provajderi pokriveni ikonicama koje su usivene u detalje o mapi
Samo ovo me je interesovalo a primetio sam da se u paketu ne nalazi ni error_handling.zip sto kod mene stvara uverenje da ce skineri u buducnosti sve vise funkcionala prebacivati is ostalih ux-eva u sam skin.
Astal da blista bejbi!