iGO Primo, NextGen - dodaci, skin, branding, lang, voice, ux, poi, speedcam...

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Dosta novih opcija kao i pomerena mesta starih, pa je potrebno proci kroz ceo meni i sve ponovo podesiti ako se koristi stari save. U par kracih ruta za sada korektno.
Mogao bi i da postavis link posto si vec objavio detalje i testirao.;)

VIP
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poruka
1.771
Skin nextgen by pongo Update 22-12-2017

U "originalu" sa Lt->Eng:

What's new:

Basically, the optimization of the skin and the correction of errors that were noticed before.
Added a couple of new plug-ins, as well as new settings.
Change will not describe, go through all the settings and see for yourself.
Update the entire plug-in kit, the old ones may not be friends with the skin.

Happy holidays !!!
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Predlog poštovanim prevodiocima na srpski jezik

Uz zahvalnost za sjajnu ideju @Wassy...
...smatram da bi bilo jako korisno kada biste u rut srpskog lang.zip pridodali keyboard.ini koji bi imao rasporede SAMO za oba srpska pisma.

Obrazloženje:
lang.zip se učitava još u prebutu aplikacije čime je eliminisano eventualno učitavanje drugih keyboard.ini (iz bilo kog ux dodatka, iz data.zip pa čak i iz foldera ui_nextgen). Dakle tako će naš keyboard.ini imati prednost kod učitavanja, aplikaciji ce biti olakšan rad jer je eliminisano još 30-tak rasporeda a nama korisnicima (posebno onima koji slabije poznaju program) se više neće desiti da naša tastatura ili odsustvuje ili bude bez numeričkog dela.
Pobrisemo lepo viškove iz foldera "ui_nextgen" I "ux" a ne budemo uskraćeni za rasporede tastera kod drugih jezika, jer ako izaberemo npr. ruski jezik tada se neće učitani naš raspored već će nam ruski raspored biti dostupan preko univerzalnog keyboard.ini iz data.zip

Ja za sebe od danas ovako radim svakako, a sa vama sam podelio ovu ideju jer mislim da bi trebala da postane standard. :)

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
Odavno postoji u Lang_Serbian_Latin_BD i Lang_Serbian_Cyrillic_BD koji se postavljaju na ovom forumu - keyboard.ini sa srpskom latinicom i cirilicom.

Učlanjen(a)
10.09.2012
Poruka
349
Lang_Serbian_Latin_BD&Naissus_for_PONGO-24.12.2017

Prevod je za verzije NextGen sa PONGO skinom.
Verzija - skina 22.12.2017 i starije.

Koristiti Voice Lana V1.1

Napomena: ne koristiti u kombinaciji sa .ph fajlovima (phoneme)!!!

Prilozi

• Lang_Serbian_Latin_BD&Naissus_for_PONGO-25.12.2017.zip
    130,5 KB · Pregleda: 16
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Lang_Serbian_Latin_BD&Naissus_for_PONGO-24.12.2017

Prevod je za verzije NextGen sa PONGO skinom.
Verzija - skina 22.12.2017 i starije.

Koristiti Voice Lana V1.1

Napomena: ne koristiti u kombinaciji sa .ph fajlovima (phoneme)!!!
Voice_Nuance_Lana-Srpski-TTS-BD-v1.1-MOD
Za one koji koriaste vremensku prognozu uz ovaj Lang fail:
Modifikovan Voice.
U vremeskoj prognozi ce i dalje stojati skracenice prvca vetra ali ce izgovor biti puno ime strane sveta.
[HIDE-POSTS]https://drive.google.com/drive/folders/1LIfDJFq1rxPU44iXo51U8FPK_REdQlV-?usp=sharing[/HIDE-POSTS]

Učlanjen(a)
26.02.2017
Poruka
146
Odavno postoji u Lang_Serbian_Latin_BD i Lang_Serbian_Cyrillic_BD koji se postavljaju na ovom forumu - keyboard.ini sa srpskom latinicom i cirilicom.

Pa to je sjajno! Čak je i ideja vaša! :)

...ja to nisam znao jer sam (uvek sa kašnjenjem u odnosu na vas) latinicu radio samostalno uzimajući i promene u Arimijevom skinu u obzir usput poredeći prevedene linije sa onima u ruskim prevodima. Ćirilicu imam vašu ali sam je malo ređe koristio a uopšte je nisam analizirao ...pogledah malopre i zadnji unos u tom mom lang fajlu je bio pre 14 meseci :slap: ...i eto opravdanja za to što sam napisao gornji post.

Bravo ljudi!

(...hehe, učinićete mi uslugu ako obrišete ono moje lupetanje gore :slap:)

Sent from my SM-T310 using Tapatalk

Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
226
iGO NextGen UX Google kokpitu Karte

Gumb Google Maps u kokpitu, vrlo korisno kada adresu i POI u iGO ne postoje NextGen, testiran i radi sa svim

Postavite maps.zip mapa UX
Da biste omogućili dodatak:
Glavni izbornik / Postavke navigacije / Pogled navigacija / Google Maps u kokpitu

Kod:
http://www108.zippyshare.com/v/iXVaeSMH/file.html
Kopirao u ux i omogucio, pojavila se ikonica, ali kako ovo funkcionise uopste??
Kada kliknem na ikonicu otvori mi google maps i sta onda?

Ako je ovo samo precica za otvaranje google maps, onda je cista glupost

Natrag