Molim za pomoć. SONY XPERIA Z ima 1920 x 1080 rezoluciju, stavio sam DATA.ZIP 800X480....2560X1600, instalirao sam IGO u telefonu i kada kliknem na ikonicu za start javi se sledeće:
User interface resolution ( 1080 x 1776 ) is not supported or compatibile skin can not be found. Exiting application.
Ne znam da li sam ubacio pravi DATA.ZIP, ima ih nekoliko na prvoj strani a opet nema ni jedan 1920 x 1080.
Hvala za pomoć unapred.
Za iGO ne postoje instant objašnjenja i rešenja sve se radi u hodu. To što drugi kad nameste i konfigurišu na svoj telefon-tablet ne podele sa drugima to iskustvo to je glavni problem. Ne možemo imati rešenja za svaki model , rezoluciju telefona.
Za to je kriv google i njegov android jer nije uslovio proizvođače telefona i tableta da se drže nekog standarda rezolucije , redovno ažuriranje androida, drajvera i ostalih stvari. Bilo bi mnogo bolje da je ispoštovan standard rezolucija
3840x2160 UHD 1920x1080 HD, 1280x720 SHD, 720x480, 360x240.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
prvo pravilo je da odande odakle skidaš fajlove da tamo i pitaš.
jer prvo ne znamo šta je upakovano tamo odakle si skidao i kako, a vidoviti nismo.
Da je moglo drugačije bilo bi drugačije.
potrebne su informacije
User interface resolution ( 1080 x 1776 ) is not supported or compatibile skin can not be found. Exiting application.
ovo može da piše iz sto razloga i kako mi da znamo zbog kojih.
da li sad treba mi da razmišljamo koji su to razlozi
niko ovde ne radi za platu nego iz dobre volje
daj informacije i pomoćiće ti se. ako nema dovoljno informacija nema ni pomoći.
ako je to teško postoje i druge gps navigacije koje se lakše instaliraju.
iGO nije za one koji hoće samo da instaliraju i gotovo.
primer
model telefona : SONY XPERIA Z
rezolucija ekrana: 1920x1080
operativni sistem: ?
memorija : interna ili externa?
opis radnji:
primer ubacio sam u iGO folder data.
ZIP taj i taj , unutra se nalazi, license folder sa licencama, sys.txt za HD rezoluciju, content folder
u kome se nalazi global_cfg folder i unutra global_cfg.
ZIP
lang folder i unutra lang_srb.ZIP
MAP folder i unutra base map.fbl
voice folder i unutra voice.ZIP
i tako upakovani iGO folder kopirao na internu ili eksternu karticu
instalirao sam iGO bs not changed.apk i pokrenuo itd.