Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Prijatelju, imam jednu sugestiju. Izuzetno su ti lepe slike. Predložio bih ti da, u narednim postovima, smanjiš format, da se, brate, sve vidi na jednom ekranu. Da ne skrolujemo. Efektnije bi bilo. Ovako i na monitoru od 19'' je slika prevelika. Nadam se da se ne ljutiš. Zaista mi se sviđa. Posebno su ti lepe ikonice za sigurnosne kamere. Inače, morao sam download da bih lepo video. Mislim da je, u rezoluciji 480x854, bez "PUNA SLIKA", mnogo preglednije...Problem je sto ja imam neku skockanu veryiju na kojoj nema sys.txt pa samim tim nemogu ni da ubacim taj debug.
Postavicu printscrn sa problemom, a i sam program laguje i koci katastrofa...
Da li neko ima proveren i gotov sys.txt za G3?
Imam isti fon sa Cloudy G3 romom, zanima me da li treba i mi da instaliramo onaj SD.fix pošto na ovom fonu ima samo interna.Instalirao sam ovu verziju bez ikakvog problema na LG G2 (Kitkat 4.4) i bez ikakvih izmena u podešavanjima.
Za full HD telefone potrebno je skinuti data.zip 800x480+ (tu se "krije" data.zip 800x480....2560x1600)
Sve ostalo radi više nego dobro sa podrazumevanim dešavanjima.