iGO Primo Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.085
@toda81
Ima li instalisanu jos neku navigaciju?
Ako ima kako u njoj radi GPS?
Instalisati najosnovnije sa jednom kartom bez dodataka i vidjeti sta ce biti.

Učlanjen(a)
22.06.2011
Poruka
285
Momci, potrebna mi je pomoc oko navigacije na samsung s6. Prijatelj je ubacio igo sa themechangerom od 31. januara 2015 i sve radi ok, ali se auto ne nalazi na putu kada uhvati gps signal, vec je sve prazno bez puteva. Da li imate resenje za ovaj problem?

Evo ga njegov sys fajl

Zamolio bih se koji probaju ovaj paket igo-a sa mapchangerom da napisu komentar da li kod njih radi i na kom telefonu su instalirali. Samo jos jednom moram da napomenem da igo ne pokrecete preko igo aplikacije, vec preko app kojom menjate karte

Mislim na ovaj paket
iGO_Israel_9.6.29.583618 - 28. avgust 2015 + Doupas_v8.6_Silver3D_24 + utility_gja.apk MAPCHANGER

http://www.mediafire.com/download/e..._Silver3D_24+++utility_gja.apk+MAPCHANGER.rar

Ako je tvoj opis veran onda on ili nema mapu zemlje u kojoj se nalazi ili nema licencu za mapu ili ...ono sto je najverovatnije - fajl .fbl je korumpiran. Eto to bi bio moj savet, probaj da ponovo prekopiras fajlove uverivsi se da su ispravni.

Učlanjen(a)
27.08.2014
Poruka
27
Ako je tvoj opis veran onda on ili nema mapu zemlje u kojoj se nalazi ili nema licencu za mapu ili ...ono sto je najverovatnije - fajl .fbl je korumpiran. Eto to bi bio moj savet, probaj da ponovo prekopiras fajlove uverivsi se da su ispravni.

Po mome mišljenju uopšte nemaš *.fbl. I meni se to dogodilo. Kopirao sam *.fpa, *.fda, *.ftr. A zaboravih *.fbl.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
@cadslobo,
hvala ti sto si isprobao moj sys fajl i sto kazes da radi. Probacu da mu posaljem ovaj tvoj sys fajl da vidi da li ce sa njim raditi.
@nenadsenn,
samo iGO ima i sve je super radilo nekad, ali ne znam sta se desilo ili sta je cackano pa se to desilo. Problem je sto je taj prijatelj bas daleko i sto ja ne mogu da uzmem njegov tel i da iskombinujem sve sto mi padne na pamet pa se muci sa stalnim uploadovanjem, a ni njemu nije lako.

Probacu da mu kazem da obrise skin jer mozda on pavi poblem, mada je pre radio kako treba, ali sve zavisi od toga kada on bde imao vremena da uradi ono sto mu ja kazem pa mi je ceo taj proces sredjivanja njegove navigacije dodatno spor. Javicu ja vama obavezno ako nekako uspemo da sredimo taj problem.

@marxista,
tacno, postoji mogucnost da prilikom kopiranja novih mapa nije kopirao *.fbl fajlove

Učlanjen(a)
11.12.2013
Poruka
36
iGO_Israel_9.6.29.583618 - 28. avgust 2015 + Doupas_v8.6_Silver3D_24 + utility_gja.apk MAPCHANGER

http://www.mediafire.com/download/e9iamh4uxair143/iGO_Israel_9.6.29.583618+-+28.+avgust+2015+++Doupas_v8.6_Silver3D_24+++utility_gja.apk+MAPCHANGER.rar

Skockao sam iGO sa mapchangerom. Okacicu par slika posle da vidite kako izgleda. Univerzalni, za sve rezolucije pa ko zeli moze da proba

screenshot2015-09-22-23-.jpg

Sve pohvale za trud.Sada sam instalirao na telefonu htc desire 526g,uspelo iz prvog puta i radi glatko i brzo,gps takodje bez problema,ima dosta boljih opcija a i sam gja utiliti je po meni praktičan.Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
90
@toda81 i ja sam sinoc instalirao koleginici i sebi i radi super na dve razlicite rezolucije......jedino sto sam kod nje malo imao problem jer nije hteo da prepozna karte sa sd kartice pa sam se setio da sve instaliram sa interne memorije (jer je kod nje 4.4 android ) .......za sada je sve super!!! hvala!!!

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Bitno je da si se snasao i da radi i kod tebe i kod nje

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.01.2014
Poruka
34
Pozdrav svima

Moje pitanje se odnosi na prikaz alternativnih ruta. Naime, u pitanju je podesavanje sys fajla za rezoluciju 2566x1440. Kada se u sys fajl ubaci use_flat3d=1 onda na mapi nema onih poprecnih linija ali kada se ukuca odredjena destinacija u gornjem delu displeja su prikazane ponudjene rute ali putanje tih ruta su identicne iako se kilometraza razlikuje. Brisanjem use_flat3d=1 putanje se pravilno iscrtavaju ali se one ruzne linije opet pojavljuju. Mislim da je ovo vazno zbog odredjivanja medjutacaka i pravilnog planiranja putovanja. Hvala..

Učlanjen(a)
23.09.2015
Poruka
17
Onda mi je cudno da nije hteo da radi odmah.

Evo ponovo kacim link za univerzalni iGO za sve rezolucije sa themechangerom jer sam obecao jednom forumasu. Jos jednom moram da napomenem da se igo pokrece preko TC ikonice i samo da znate da je to onaj TC koji se sam zatvara, ali pri pokretanju tc kliknite da sve bude auto i uvek pri pokretanju brzo stiklirajte mapu i kliknite na GO i pokrenuce se igo sa tom mapom koju ste stiklirali i posle ce se zatvoriti tc, ali to nema veze jer je bitno da ste pokrenuli igo sa zeljenom mapom

http://www.mediafire.com/download/a...sa+SKINOM-+9.6.29.483387+-+31.januar+2015.rar

Uradio sam sve sto si rekao i radi bez problema, samo me zanima da li moram bas svaki put pokretati program preko TC-ikonice, tj. da li ce normalno raditi ukoliko ga pokrenem preko obicne iGo ikonice i da li je potrebno da instaliram taj TC widget?

U svakom slucaju hvala za sredjeni iGo.

Natrag