iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Kad udjes u app za menjanje mapa idi na podesavanje i onda tu moras da probas da podesis patch gde se nalaze mape. Probaj da namestis manuelno putanju u podesavanjima. Ne mogu ti reci bukvalno u korak kao sto bih mogao da imam instaliran taj program.
Meni se najgise svidja themechanger pa sam se vratio na njega

Učlanjen(a)
23.09.2015
Poruka
17
Jedino ne mogu da namestim glasovnu navigaciju. 15 min pokusavam i ne mogu da skontam.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Kako da namestis glasovnu navigaciju? Ja sam vec podesio da obavestava za sve. Samo ton ukljucis

Učlanjen(a)
23.09.2015
Poruka
17
Evo mojih podesavanja:

-Na prvoj slici se vidi prekrizena ikonica zvuka, to nisam vidjao na prethodnim verzijama, a i kad izaberem neki od ova 2 glasa ne cuje se nista (nisam dirao sys fajl) . Inace ostali zvukovi rade.
I ako mozes da mi odg na brzinu sta znaci ovaj znak auta na prvoj slici.
Inace sve pohvale, odlicno je uradjeno :)

Edit: Reinstalirao sam i sad radi.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Dobro je sto si uspeo da ga sredis. To sto je precrtana ta ikonica za zvuk je zato sto je meni stalno iskljuceno zvono na telefonu jer imam malu bebu u kuci pa sam u trenutku kopiranja fajlova sa mog telefona na komp imao ugaseno zvono. Mislim da je sada sve jasno ;) Ne smem da probudim malog Matiju jer posle tesko meni :D

Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
28
Evo mojih podesavanja:

-Na prvoj slici se vidi prekrizena ikonica zvuka, to nisam vidjao na prethodnim verzijama, a i kad izaberem neki od ova 2 glasa ne cuje se nista (nisam dirao sys fajl) . Inace ostali zvukovi rade.
I ako mozes da mi odg na brzinu sta znaci ovaj znak auta na prvoj slici.
Inace sve pohvale, odlicno je uradjeno :)

Edit: Reinstalirao sam i sad radi.

Instalirao poslednju verzija koju je toda81 okacio sa novim GJA utilitijem sve funkcionise, Samsung Grand Prime KitKat 4.4.4, medjutim isto kao i i ti precrtan zvucnik i nemam glasovnu navigaciju. Slucajno provalim da je potrebno kliknuti na tu ikonicu i zadrzati i zvuk se ukljucuje, dok obican klik otvara meni.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Instalirao poslednju verzija koju je toda81 okacio sa novim GJA utilitijem sve funkcionise, Samsung Grand Prime KitKat 4.4.4, medjutim isto kao i i ti precrtan zvucnik i nemam glasovnu navigaciju. Slucajno provalim da je potrebno kliknuti na tu ikonicu i zadrzati i zvuk se ukljucuje, dok obican klik otvara meni.
Bravo! Super je sto si provalio da treba duze da se zadrzi ta ikonica sa precrtanim zvucnikom kako bi se ukljucio zvuk. Ja to isam mogao da isprobam jer ja samo skocakam igo i stavim ga za upload da bih okacio link ovde i onda vratim verziju sa themechangerom koja se meni licno najvise dopada. Mnogo znaci kada neko kao ti lepo podeli sa druguma kako je resio neki problem

Član
Učlanjen(a)
08.10.2012
Poruka
103
jer moze neko okacit linkove na sto noviju verziju ali bez ovih novotarija , npr 9629 57xxx

Natrag