iGO Primo Navigacija

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.085
Pozdrav svima

Moje pitanje se odnosi na prikaz alternativnih ruta. Naime, u pitanju je podesavanje sys fajla za rezoluciju 2566x1440. Kada se u sys fajl ubaci use_flat3d=1 onda na mapi nema onih poprecnih linija ali kada se ukuca odredjena destinacija u gornjem delu displeja su prikazane ponudjene rute ali putanje tih ruta su identicne iako se kilometraza razlikuje. Brisanjem use_flat3d=1 putanje se pravilno iscrtavaju ali se one ruzne linije opet pojavljuju. Mislim da je ovo vazno zbog odredjivanja medjutacaka i pravilnog planiranja putovanja. Hvala..

Sta imas jos u sys.txt pod -
[2d] i [3d] ?

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.085
Probajte ovako

[2d]
use_flat3d=1

[3d]
usepolyfarroads=0

[debug]
max_memory=419430400

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
217
Probajte ovako

[2d]
use_flat3d=1

[3d]
usepolyfarroads=0

[debug]
max_memory=419430400
Linije su nestale.Ovo donekle resava jedan problem ali pravi drugi.
Kod odabira vise ruta kada izaberem drugu od ponudjene nista se ne mijenja linija koja oznacava rutu ostaje ista iako je ruta mapr kraca 300km.

Učlanjen(a)
07.01.2014
Poruka
34
Kod mene sys fajl izgleda ovako i u ovoj varijanti linije se izgube ali su putanje ponudjenih alternativnih ruta identicne iako postoji razlika u kilometrazi. Da li postoji resenje? Telefon je Note 4 kitkat 4.4.4

[2d]
traffic_lights=1
use_flat3d=1

[3d]
usepolyfarroads=0
;road_polytrack_switch_pixelwidth=2
;max_loading_time_immediate=100
;double_pixel_similarity_check=0
planned_route_contour_width = 1
planned_route_track_contour_width = 1
planned_route_track_width = 1
road_polytrack_switch_pixelwidth=2
max_loading_time_immediate=100
double_pixel_similarity_check=0

[debug]
imei="android.os.Build.SERIAL"
skip_eula=1
screenshotsavecameraini=0
experimental_features=1
show_signpost=1
show_lane_info=1
show_junction_view=1
max_memory=419430400

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Uradio sam sve sto si rekao i radi bez problema, samo me zanima da li moram bas svaki put pokretati program preko TC-ikonice, tj. da li ce normalno raditi ukoliko ga pokrenem preko obicne iGo ikonice i da li je potrebno da instaliram taj TC widget?

U svakom slucaju hvala za sredjeni iGo.
Iskren da budem nisam probao da pokrecem preko iGO ikonice, ali sam predlozio da se pokrece preko te druge ikonice gde se menjaju mape zato sto je jedan od kolega sa foruma napisao da mesa mape ako se iGO pokrene preko ikonice iGO. Mislim da nije nikav problem da se pokrece preko te ikonice za menjanje mapa

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
23.09.2015
Poruka
17
Verovatno ti je kolega u pravu. Probao sam da udjem preko iGo ikone i posle mi je delovala mapa malo neobicno pa sam morao da obrisem, bar znam za ubuduce. Sada skidam ovu novu verziju sa linka sto si okacio (28.avgust) pa se nadam da ce raditi bez problema.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Ja koristim najnoviji igo primo sa themechangerom jer mi se on najvise svidja i to u kombinaciji sa doupas skinom

Učlanjen(a)
23.09.2015
Poruka
17
Skinuo sam najnoviju verziju koju si stavio, uradio sve po uputstvu i ovo mi se pojavilo:

Verzija je 4.2.2, ceo folder je prebacen u SD Card. Naravno instalirao sam i aplikaciju.
Nisam cackao nista osim sto sam obrisao mape Bugarske, Makedonije Grcke.
Da li znas u cemu je problem?

Natrag