iGO Primo Navigacija

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
4.880
za sve složenije stvari potrebno je i više ljudi a ko će to da radi. ovde se nikom ne brani da započne nešto da otvori neku temu pa nek pomaže. potrebna je volja ali je slabo ima.
i ja sam počeo od početka i svu počeli od početka i to što neko nema strpljenje da uči to je već njegov problem.
iGO navigacije i nije za početnike. šta vredi i koja je svrha dati nekom na tacni kad on ne zna posle šta je šta.
ne zna šta je data fajl i čemu služi, ne zna šta je sys.txt i šta se radi sa njim, ne zašta je content folder.
ne zna gde se karte ubacuju i čemu služe dodaci uz karte i ostalo.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
@toda81

Imam instaliranu tvoju univerzalnu verziju koju si kacio medjutim ne mogu da nadjem gde se ukljucuje glasovno navodjenje. Vidi se na slici da je precrtan zvucnik (sto valjda znaci da je glas iskljucen) ali ne nadjoh opciju da ga ukljucim
Ja sam sve podesio tako da mi je malo cudno sto ti ne radi glasovno navodjenje. Ako mislis na najavu narednog skretanja onda ides na menu- pa ti se sa desne str pojavi padanuci menu i onda ides na trecu ikonicu gledano odozgo na dole pa kad tu udjes ides na zvuk i upozorenja i sve je tu. Konkretno najavljevanje narednog skretanja se podesava tako sto se udje u Napredna podesavanja pa onda stikliras opciju najaviti razdaljinu do sledeceg manevra

uploadfromtaptalk1442146072535.jpeguploadfromtaptalk1442146080751.jpeg

Član
Učlanjen(a)
01.10.2009
Poruka
90
citao sam od pocetka forum ali kad si totalni amater onda sve pada u vodu... samo umem da prebacim igo folder i instaliram......kod mene na htc desire 500 radi ali onaj TC zeza (napisao sam pre par stranica ali nisam dobio nikakav odgovor) sad sam obrisao TC pa kako mi bude ali mape ne mogu da biram ni sa njim ali i bez njega!!!....koleginica ima rezoluciju 720x1280 i pita me njoj da instaliram a ja pojma nemam da joj kazem da li pasuje za njen mob ili ne......video sam da je jos na pocetku pisano o tome kako se rezolucija ubacuje u sys. ali meni je to totalno nejasno :( hvala u napred.

Član
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
427
citao sam od pocetka forum ali kad si totalni amater onda sve pada u vodu... samo umem da prebacim igo folder i instaliram......kod mene na htc desire 500 radi ali onaj TC zeza (napisao sam pre par stranica ali nisam dobio nikakav odgovor) sad sam obrisao TC pa kako mi bude ali mape ne mogu da biram ni sa njim ali i bez njega!!!....koleginica ima rezoluciju 720x1280 i pita me njoj da instaliram a ja pojma nemam da joj kazem da li pasuje za njen mob ili ne......video sam da je jos na pocetku pisano o tome kako se rezolucija ubacuje u sys. ali meni je to totalno nejasno :( hvala u napred.
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver=engine
screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen"

Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
28
Ja sam sve podesio tako da mi je malo cudno sto ti ne radi glasovno navodjenje. Ako mislis na najavu narednog skretanja onda ides na menu- pa ti se sa desne str pojavi padanuci menu i onda ides na trecu ikonicu gledano odozgo na dole pa kad tu udjes ides na zvuk i upozorenja i sve je tu. Konkretno najavljevanje narednog skretanja se podesava tako sto se udje u Napredna podesavanja pa onda stikliras opciju najaviti razdaljinu do sledeceg manevra

Pogledajte prilog 79058Pogledajte prilog 79059

Engleski koristim gde za tu opciju pise "Announce distant next maneuver" ili po srpski "Najavi udaljeno skretanje" tako da sam iskljucio kako me ne bi smaralo preterano unapred, medjutim sada sam ukljucio, testirao i i dalje nema zvuka!?

Prilozi

• Screenshot_2015-09-14-20-28-42.png
    Screenshot_2015-09-14-20-28-42.png
    150,5 KB · Pregleda: 30
  • Screenshot_2015-09-14-20-28-37.png
    Screenshot_2015-09-14-20-28-37.png
    180 KB · Pregleda: 29
  • Screenshot_2015-09-14-20-28-48.png
    Screenshot_2015-09-14-20-28-48.png
    178,2 KB · Pregleda: 28
Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
To mi je bas cudno jer mi se niko nije zalio na taj problem, a i sam sam ubacio tu verziju na mnoge tel. Da li taj problem imas od samog pocetka kad si ubacio igo?

Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
28
Probacu da ga reinstaliram, reko mozda znas o cemu se radi. Inace, odmah po instaliranju iGo nije hteo da radi vec je izbacivao samo prazan prvi ekran (pocetna podesavanja) a onda je posle par dana proradio sam od sebe!? Pre neki dan sam putovao i tada sam prvi put i koristio navigaciju.

Član
Učlanjen(a)
15.04.2011
Poruka
1.375
Cudno je to sto prvo nije hteo da radi pa je odjednom proradio. Koju verziju androida imas i gde si kopirao iGO folder?

Natrag