Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze nesto da se uradi sa GoogleEarth iz racunara. Dodajes tacke puta (start, odmoriste 1, odmoriste 2,,....cilj), zatim sve stavis u nov folder (desni klik na my Places>Add). Sacuvas kao *kml fajl (ne *kmz). Ubacis u iGo/Content/userdata/route/ Pokrenes iGo...Moja ruta>Vise>Ucitaj rutu....ako je sve dobro uradjeno trebalo bi da vidi rutu sa svim tackama koje si zadao u GoogleEarth. Vodi racuna da kako su slozene u folderu, tako ce ti ici putanja. Ruta u iGo ce dobiti ime po prvoj i zadnjoj tacki puta.Importovanje rute napravljene sa Google maps nije moguce?
Pokusavao sam sa rutama konvertovanim u gpx ali ih ne vidi (snimao ih u foldere content/userdata/routes i save/profiles/01/routes)
Bilo bi fino ako moze posto je daleko lakse kreirati rutu na racunaru sa GM
***Takodje na ovoj verziji novoj nije lepo prevedeno, svugde gde treba da pise POI meni sad pise TOI?!
Pačka od interesa nova rečKoristim ovu poslednju verziju od vladcepesh-a iGO_Israel_9.6.29.583618_sys_not_changed.apk i ovaj put sam ubacio vec podesen sys.txt fajl iz foldera "sys.txt differently / 800x480+ sys.txt"
***Pokusao sam da nadjem odgovor kako da osposobim ovu opciju Lokalno Pretrazivanje, koliko sam razumeo nemoguce je namestiti google pretragu. Meni inace nije uopste radila ova opcija dok nisam prekopirao kod mene ove licence koje nemam kao sto je objasnjeno u ovom postu:
http://serbianforum.org/threads/igo-primo-2-4-android.409913/page-304#post-1602077
Sad radi ova opcija mada i ne pokazuje sve lepo, mnogo bolje radi opcija iz brzog menia Brzo Pretrazivanje POI.
Da li ima neko novo resenje za ovo ili jos uvek nema nista?
***Takodje na ovoj verziji novoj nije lepo prevedeno, svugde gde treba da pise POI meni sad pise TOI?!