Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kako bi ti radilo sve kako treba karte svih zemalja treba da budu istog proizvodjača u suprotnom se može desiti neusaglasenost graničnih prelaza, te samim tim ne vidi spoj puta a program navodi sledećim mogućim putem. Banalni prevod :ne možeš na fići montirati točak od dajca.Имам овај фајл:
Basemap_NNG_2012.03_160607. Mој Total Commander не приказује која је екстензија га збуњује ова прва тачка па све послије ње види као екстензију.
Међутим, у опцијама сам у међувремену изабрао друге мапе (Here umjesto defaultnih TomTom). Онда сам симулирао једну руту у Бадовинце (одмах послије Павловић моста) и сад је у реду, не прави прекид на граници. Што се мене тиче, мени су довољне једне мапе, погубим се у том пребацивању мапа, а разлика никад нисам примијетио. Мени се ова Израел верзија допада на први поглед па бих да избришем вишак мапа а потражићу овдјее у темама најновије мапе. Хоће ли сметати да избришем ТомТом мапе?
... Banalni prevod :ne možeš na fići montirati točak od dajca.