- Učlanjen(a)
- 05.12.2015
- Poruka
- 1.282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima li negdje originalna NextGen bez pongo skina, ja bih ubacio mape?Upravo postavljene Nove SKOCKANE NextGen & Luna Verzije sa aktuelnim Pongo NextGen & Luna Skinom i aktuelnim mapama kao i svim dopunama zakljucno sa 23.07.2022.
NOVE SKOCKANE NextGen & Luna verzije preuzeti iz same aplikacije, klikom na tipku SKOCKANE VERZIJE:
Pogledajte prilog 155018Pogledajte prilog 155019Pogledajte prilog 155020Pogledajte prilog 155021
Brat,promenuo sam tel.imao Samsung A7-2018,sad uzeo Samsung A52S,imam I Go primo na starom tel,ali kada instaliram na A52S ne odgovara rezolucija-ne pokriva ceo ekran.Ako može pomoć sa rezolucijom za A52S.HvalaAko koristiš "moju" SKOCKANU NextGen verziju PROVERENO ti nisu potrebne bilo kakve izmene. Jednostavno obrišeš stare mape dodaš nove i to je to eventualno jedan prelaz sa HERE na TomTom i nazad.
Čak možeš i da obrišeš sve mape aplikacija će ipak da se podigne samo neće biti ulica puteva itd. Pokretanje Aplikacije nema veze sa mapama sem u izuzetnim slučajevima (parkira se dogodilo) da basemap nije bio kako treba pa je aplikacija pucala prilikom podizanja. U svim ostalim slučajevima kada ostali sadržaj ne valja aplikacija se normalno podiže i radi ali puca prilikom izracunavanja rute ali samo pokretanje ne zavisi od mapa.
Daklem preuzmeš novu poslednju verziju u kojoj je već dodata poslednja verzija Here i TomTom Srbija i samo dodaš to što ti treba i PROVERENO mora da radi.
Boki,pa vi ste mi pomogli da instaliram i prošli put navigaciju na predhodnom telefonu.Hvala vam,puno puno od srca.Kasnije ću,uhvatio sam koji slobodan dan,neznam gde bih i šta pre.Još jednom HVALA!!!!A zašto da ne
Koje mane konkretno i realno? Pa i dalje se koriste standalone navi sa WinCE Primo-om
- Ova varijanta radi na svim rezolucijama
- sav sadržaj je u upotrebi
- veoma brz
- ono što je mnogima bitno je "krupan prikaz"
- zadovoljava potrebe ogromne većine korisnika
- navika je čudo
Druze, imas pp porukuBoki,pa vi ste mi pomogli da instaliram i prošli put navigaciju na predhodnom telefonu.Hvala vam,puno puno od srca.Kasnije ću,uhvatio sam koji slobodan dan,neznam gde bih i šta pre.Još jednom HVALA!!!!