Član
- Učlanjen(a)
- 15.04.2011
- Poruka
- 1.375
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hvala brat moj,što mi vozači kažemo "da su ti čisti putevi,pune gume i pomoćni krevet uvek pun."Drug bio drug ostao,uzor si na ovom forumu.Druze, imas pp poruku
Nijedna. Ovo je Android
Vidim da je android sekcija, jel ima neka druga sekcija gde ima to sto tražim?Nijedna. Ovo je Android sekcija.
Gde mogu da skinem ovu verziju, nesto ne mogu da nadjem putanju do linka. HvalaUpravo postavljene Nove SKOCKANE NextGen & Luna Verzije sa aktuelnim Pongo NextGen & Luna Skinom i aktuelnim mapama kao i svim dopunama zakljucno sa 23.07.2022.
NOVE SKOCKANE NextGen & Luna verzije preuzeti iz same aplikacije, klikom na tipku SKOCKANE VERZIJE:
Pogledajte prilog 155018Pogledajte prilog 155019Pogledajte prilog 155020Pogledajte prilog 155021
Pa kao sto je i napisano iz same aplikacije a poslao sam ti i link na PP.Gde mogu da skinem ovu verziju
Moze li i meni ne kontam "iz koje aplikacije " ? Skontao iz slika ali na zalost nema takvu aplikaciju neka starija je kod mene .. Hvala na pomociPa kao sto je i napisano iz same aplikacije a poslao sam ti i link na PP.