Pa i govorim ti da vjerojatno koristiš todinu verziju, znam da se toda ne ceri..Gresis, ne ceri se "toda "licno nego JOKER a u potpisu je "toda ". No najbitnije je "ampersen " je resen
Kako riješi ampersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa i govorim ti da vjerojatno koristiš todinu verziju, znam da se toda ne ceri..Gresis, ne ceri se "toda "licno nego JOKER a u potpisu je "toda ". No najbitnije je "ampersen " je resen
Obriši "phoneme" fajlove
Izvini druže Vremenski sam kratak. Davao sam i ja par saveta pre par godina za Sygic. Tada imao više vremena. Ako hoćeš i možeš da pomogneš pomozi. Imam igo basarsoft i radio mi fenomenalno na Hawai mate 9. Koliko se sećam morao sam neki link da iskopiram da bi mogao da podešavam dimenzije kamiona. Sad već 1h tražim i nemogu da ga nadjem. Ako možeš da mi pomogneš pomozi... Bar gde se nalazi na forumu.Nije track nego truck.
"Radi savršeno" na bilo kom telefonu.
To što nisi pažljivo pročitao uputstvo i postupio po njemu, druga je priča.
Inače, model telefona nema (skoro) ama baš niikakve veze. Verzija Androida itekako ima.
Još ako si taj Note apdejtovao na 11-cu...
Ne budi lenj pa prelistaj malo Forum. Čisto da se informišeš koliko i kakvih žalbi ima na njega.
A i stari se jebbbb. šta da ti kažem neću da te zamarar. Još jednom hvala i izvini.Izvini druže Vremenski sam kratak. Davao sam i ja par saveta pre par godina za Sygic. Tada imao više vremena. Ako hoćeš i možeš da pomogneš pomozi. Imam igo basarsoft i radio mi fenomenalno na Hawai mate 9. Koliko se sećam morao sam neki link da iskopiram da bi mogao da podešavam dimenzije kamiona. Sad već 1h tražim i nemogu da ga nadjem. Ako možeš da mi pomogneš pomozi... Bar gde se nalazi na forumu.