Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zato uvek treba koristiti zadnje izdanje.Koristim nešto stariju skockanu ver. I prevod. Srpski tts v.2.9. Pongo mod. Možda je tu negde problem...
Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
Jedva sam ovo ispodešavao, nemili mi se da prelazim na novije... Opet ću da vas smaram sa glupim pitanjima.Zato uvek treba koristiti zadnje izdanje.
Samo sačuvaj SAVE Folder. Onda kad instaliras novu verziju,zamenis sa starim i nema ponovnog podešavanja,kao ni dodavanja Favorita iz početka.Jedva sam ovo ispodešavao, nemili mi se da prelazim na novije... Opet ću da vas smaram sa glupim pitanjima.
Послато са Lenovo Z90-7 уз помоћ Тапатока
Ovo sa slike je bilo iz simulacije...1.U simulaciji rute mi ne prikazuje tunel (mislim na ovo kao na tvojim slikama) samo lana kaže dužinu tunela.
Ako mislis na informaciju o kolicini potrebnog goriva do odredista, ceni itd samo treba da podesis u profilu vozlia potrosnju, cenu, i onda ce ta informacija biti prikazana prilikom izracunavanja rute.2. Kako da iz stare verzije prebacim potrošnju goriva ?
Podesavanje/Podesavanje skina/Upozorenja/Stanje na putevima3. Kako da obrišem ikonicu stanja na putevima iz kokpita?
Prebacio sam sys.txt. iz novog ponga, tamo nema izmena u vezi tunela. Uključio sam u opcijama sa se vidi tunel. Nešto neće...Ovo sa slike je bilo iz simulacije...
Pogledajte prilog 107684 Pogledajte prilog 107685
Ako si prethodno podesio da ti ne prikazuje tunel sada vrati ponovo tu opciju.
I naravno brisi
[debug]
leave_tunnel=1
enter_tunnel=1
Ako mislis na informaciju o kolicini potrebnog goriva do odredista, ceni itd samo treba da podesis u profilu vozlia potrosnju, cenu, i onda ce ta informacija biti prikazana prilikom izracunavanja rute.
Pogledajte prilog 107686
Podesavanje/Podesavanje skina/Upozorenja/Stanje na putevima
Pogledajte prilog 107687
Te informacije se nalazi u fajlu fuel.txt na putanjiBio sam neprecizan u vezi potrošnje goriva, na ovo sam mislio: