Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Uf ako nisam pogresio udji u file menadzer u igo folder pa u content pa skloni negde privremeno folder global cfg i onda ponovo pokreni aplikaciju i izace ti ekran da ti fali global cfg. Posle toga izadji iz aplikacije i ponovo kroz file menadzer vrati global cfg na mesto u content folder i ponovo pokreni aplikaciju i trebalo bi da radi sve kako treba.Molim za pomoć: kako da pokrenem igo nextgen Basar na svom Redmi note 5 koji ima android 9? Dok sam imao 8.1 sve je radilo ok. Nakon ažuriranja ć, prilikom pokretanja ima samo crni ekran i ne može dalje. Hvala!
To je do licence. Mislim, da ne bi radilo u Srbiji, ne znam ni ko im je provajder. Nema licence - nema ni online servisa (Cene goriva, Parking). Naravno ne radi ni Internet pretraga.
Molim za pomoć: kako da pokrenem igo nextgen Basar na svom Redmi note 5 koji ima android 9? Dok sam imao 8.1 sve je radilo ok. Nakon ažuriranja ć, prilikom pokretanja ima samo crni ekran i ne može dalje. Hvala!
Kolekcija Aplikacija trazio @bamblbi u temi dodaci:
Ako ti je Baze_Folder kompletan (ista velicina i broj fajlova koje si kopitrao) prebaci sve ponovo ili premesti baze folder negde pa vrati gde je i bio, i onda probaj...iskopiram sinoć igo folder i instaliram apk u nešto noviji tel
Ako mozes vrati telefon na fabricka podesavanja.Ovo mi se nekada desi i na starom telefonu