iGO NextGen Navigacija

Učlanjen(a)
19.11.2009
Poruka
2
Molim za pomoć: kako da pokrenem igo nextgen Basar na svom Redmi note 5 koji ima android 9? Dok sam imao 8.1 sve je radilo ok. Nakon ažuriranja ć, prilikom pokretanja ima samo crni ekran i ne može dalje. Hvala!

Član
Učlanjen(a)
27.06.2009
Poruka
40
Molim za pomoć: kako da pokrenem igo nextgen Basar na svom Redmi note 5 koji ima android 9? Dok sam imao 8.1 sve je radilo ok. Nakon ažuriranja ć, prilikom pokretanja ima samo crni ekran i ne može dalje. Hvala!
Uf ako nisam pogresio udji u file menadzer u igo folder pa u content pa skloni negde privremeno folder global cfg i onda ponovo pokreni aplikaciju i izace ti ekran da ti fali global cfg. Posle toga izadji iz aplikacije i ponovo kroz file menadzer vrati global cfg na mesto u content folder i ponovo pokreni aplikaciju i trebalo bi da radi sve kako treba.

Nemoj slucajno da brises folder global cfg nego ga premesti fizicki u neki drugi folder

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Član
Učlanjen(a)
23.01.2010
Poruka
833
To je do licence. Mislim, da ne bi radilo u Srbiji, ne znam ni ko im je provajder. Nema licence - nema ni online servisa (Cene goriva, Parking). Naravno ne radi ni Internet pretraga.

* Deinstaliraj, pravilno, Basar iGO i obrisi bazni folder
* Ponovo instaliraj i pokreni aplikaciju.
* Izadji iz aplikacije ili je prisilno zaustavi.
* Tek sada dodaj bazni folder iGO ili iGO_Basar
* Pokreni ponovo iGO

Ovo vazi sa sve Xiaomi uredjaje (and 9+)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
iGO_NexGen_KOLEKCIJA_ALL_apk - (Standardni Baze_Folderi): Za svaku verziu poseban Baze_Folder (razlicitog imena): iGO_Israel, iGO_Gift, iGO_Pal, iGO_Basar, iGO_Avic, iGO_World, iGO_Africa
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
iGO_NexGen_KOLEKCIJA_ALL_apk - Jedan isti Baze_Folder za sve): Za sve SKOCKANE verzije jedan isti Baze_Folder (istog imena): iGO_NextGen
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Kolekcija Aplikacija trazio @bamblbi u temi dodaci:
i onda urednici prebace samo moj post ovde a taj post sa zahtevom ostane tamo,
onda kao po obicaju vise nista nema smisla i vise nista ne moze da se naje i nista vise nema veze jedno sa drugim i onda ispadne da se dipusujes sam sa sobom itd, itd, itd.

UREDNIK
Učlanjen(a)
07.03.2011
Poruka
3.090
I sta? Urednici treba da znaju koji je to link - koje aplikacije?
A ove kolekcije su vec bile u # 2711, 2714... a postavis ih ponovo u sasvim drugoj temi.
I onda sve ima smisla.

Učlanjen(a)
20.08.2016
Poruka
115
Hvala još jednom pera.simic ,vremenska prognoza proradila !
Imam još jedan problem, ako može pomoć:
Iz starog telefona (lenovo vibeshot z90-7) iskopiram sinoć igo folder i instaliram apk u nešto noviji tel (lenovo zuk z2 plus) u pitanju israel sa poslednjim pongo skinom. Proradi sve iz prve. Jutros pokrenem israel, piše "učitavanje" i posle čega ekran postaje crn, ništa se dalje ne dešava... Iskopirao sam ceo igo folder jer sam hteo da zadržim sve kao u starom telefonu. Ako neko ima vremena da pomogne, bio bih zahvalan.
Btw. Ovo mi se nekada desi i na starom telefonu, ali baš retko. Pokrenem ponovo israel i onda krene učitavanje.

Послато са Lenovo Z90-7 помоћу Тапатока
c10fff1842298803b40c42264ba6d047.jpg

Učlanjen(a)
05.12.2015
Poruka
1.282
Poslednja izmena:
Natrag