... PAL nije Arimijev mod. Domaći je...
U osnovi si u pravu - ali u osnovi sam i ja u pravu...
...objasnicu...
Pouzdano se secam da Miksontijev (aka, aka, aka...) mod inicijalno nema sposobnost pokretanja spoljnjih aplikacija, a nepouzdano se secam da nije imao permisije za SMS i mic. kao i da kod njega nije bila iskljucena provera licence na Play Store a ekstrahovao je i vise licenci nego sto je potrebno. E sad, to sve je Arimi ispravio ali je ako se ne varam ostavio premalo licenci (mislim samo jednu ali nisam bas siguran). Eto zato sam i ja u pravu ...jer tek posle te Arimijeve intervencije, Pal je postao potpuno porediv sa Israelom a pretekao Gift. ...naravno, ja sam sa svoje strane (i samo za sebe) preuredio tu arimijevu app tako da ekstrahuje samo 4 sveobuhvatne licence. Napominjem i da su, sto Arimi, sto Wassy, prilagodili mapchanger i skinchanger za Pal-ov packagename, zbog cega je dodatno povecana vrednost Pal aplikacije.
... Sitne ikonice na Avic-u posledica su nekih modifikovanih UX-eva. Shvatio sam to kada sam iskoristio stari paket da ga instaliram na S6E+ a samo ubacio full cr*cked apk. Iskreno, mrzelo me tada da istražim koji je glavni krivac...
Gotovo apsolutno sam siguran da je taj problem posledica toga sto je Avic u osnovi radjen za fabricki ugradjene navigacije te da se posvecuje manja paznja podrsci za ostale uredjaje (poput telefona) koji rade na vecim dpi/ppi. Za ovaj stav dokaze crpem iz podatka da od svih aktuelnih i ovde spominjanih (sem vremesnog iCarNav) aplikacija, jedino on, Avic, u svom app paketu
nema Xxxdpi folder sa odgovarajucom grafikom ...zbog cega je ponajvise od svih app usmeren na dobro podesavanje dpi i POSEBNO base_dpi.
Svima koji nisu znali ili se nisu setili skrecem paznju da problem koji Avic ima na velikim rezolucijama mogu resiti tako sto ce u najveci avic-ov folder (xxdpi) podmetnuti, u stvari grafiku koja svojim dimenzijama odgovara onim dimenzijama kakve bi bile u
Xxxdpi folderu.
@pera.simic misljenje tih 540 ljudi je korisno koliko i lakmus papir jer i tako i tako, sve probleme ce resiti onih 5 dobro upucenih ...a oni nece zaboraviti resenje problema pa ce njihovo znanje (i secanje) i dalje biti bitnije za donosenje zakljucaka od misljenja tih brojnih glasaca.
Astal da blista bejbi!